Noutăți

S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul "Te iubesc, Mami!", cel mai frumos show Gașca Zurli dedicat mamelor

Gașca Zurli prezintă spectacolul “Te iubesc, Mami!”, o altfel de serbare dedicată mămicilor de pretutindeni.

Pe 03 martie, la ora 19.00, la Sala Palatului din București, toți copiii spun împreună cu Gașca Zurli: " Te iubesc, Mami!".

În rolul educatoarei o regăsim pe Tanti Prezentatoarea, iar personajele din Gașcă interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări și trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalți colegi cântecele ori să țină pasul coregrafiilor.

Fetița Zurli este cea știe toate cântecele și toate poeziile. Pe de rost! Restul poveștii o descoperiți pe 03 martie, la Sala Palatului!

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele partenere semnalizate Bilete.ro ( Inmedio, Telekom, Germanos, Vodafone, Promenada Mall București ).

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

PREȚ BILETE

  • Categoria 4 - 45 lei / persoana
  • Categoria 3- 60 lei/ persoana
  • Categoria 2- 90 lei/ persoana
  • Categoria 1- 200 lei/ persoana ( Acest bilet permite accesul la intalnirea speciala cu Gașca Zurli)

"Te iubesc, Mami!" este o producție originală marca Zurli. Povestea spectacolului este scrisă de Mirela Retegan, cea care a dat viață celor mai iubite personaje pentru copii, din România.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata evenimentului.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Atenție, se filmează!

Te invităm să iei parte, pe 03 Martie – Sala Palatului, București, la cea mai frumoasă combinație de veselie și emoție, într-o pledoarie pentru Mama! Mai multe detalii pe www.zurli.ro.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE