Noutăți

Punct și de la capăt. Cine este SuperMAMI?

Primul spectacol Zurli de după pandemie vine într-o versiune hibrid. În săptămâna evenimentului, toți participanții, mici si mari, au început pregătirile pentru frumoasa zi de 7 martie, în care mamele sunt sărbătorite în avans.

Spectacolul “Cine este SuperMAMI?” vine ca un MULȚUMESC adresat tuturor mamelor pentru multitudinea de lucruri cu care se descurcă zilnic, cu care jonglează la nivel profesionist, ca un adevărat magician, fiind soluția la problemele întregii familii, creatoare de zâmbete și panaceu pentru durerile copiilor lor. Toate mamele primesc diplome de SuperMAMI, premiate de cei dragi pentru ce fac zilnic și pentru toată iubirea de care sunt capabile, fiindu-le dedicată piesa “Te iubesc, mami”, care se va auzi din toate casele simultan.

Pentru ca Lumea Zurli înseamnă multe amintiri minunate, pozele făcute în timpul spectacolului se vor încărca pe Facebook, într-o postare dedicată, iar 10 familii vor câștiga întâlniri private cu Gașca Zurli, fie ele fizice sau online.

Biletele pentru spectacolul SuperMAMI, o pagină importantă în istoria trupei, le găsiți aici. Puteți lua pentru voi și puteți să dăruiti conectări și o zi magică unor copii dragi.

Tradiția spectacolelor Gașca Zurli de până acum a dovedit că cel mai iubit fenomen pentru copii face show’uri interactive, în care toți spectatorii sunt implicați din primul moment până la final. Chiar și acum, când pandemia a schimbat modul de desfășurare al concertelor, spectacolul Zurli în varianta hibrid ia toate momentele minunate și le transpune din sală direct în casele publicului, de la cântecele vesele și cu mesaje educaționale, la poziția de vizionare a spectacolului sau ținute deosebite, colorate, accesorizate special pentru cei mici, inspirate de personajele aflate pe scenă.


Mamicile, îmbrăcate de sărbătoare, primesc o coroană de regină de la cei mai mici din familie, iar tații au grijă ca toata casa să fie arânjată, cu flori și prăjituri pe masă, pentru ca răsfățul să fie complet și grijile să dispară de pe umerii mămicilor.


Cel mai greu an din existența Zurli se încheie la fix un an de când a început, dar această perioadă se termină cu bucurie, cu gânduri optimiste, în sânul familiilor de pretutindeni, emoția venind de pe scenă direct în casele unde cântecele și jocurile Zurli sunt prezente de dimineața până seara.


100 de inimi fizic alături de ei și mii de inimi împrăștiate peste tot în lume unite de Gașca Zurli în acest eveniment unic. Link-ul generat la cumpărarea biletului online te introduce în lumea creată de Mirela Retegan - Lumea Zurli, care te transpune într-o copilărie frumoasă, colorată, plină de informații, iubire și recunoștință.

BILETE AICI - https://bit.ly/gz7martie

Partenerii evenimentului: Radio Europa FM, Click!, Eugenia Zurli, Caroli, Fulga, Sugus, Papi, Sun Wave Pharma, Taticool Shop.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE