Noutăți

Primul antrenament pentru Cartea Recordurilor, la primul picnic din Zurlandia

Am făcut primul antrenament pentru Cartea Recordurilor la primul picnic din Zurlandia!

Primii invitați au fost chiar Ambasadorii Zurlandia-partenerii care ne-au susținut și ne au promovat și care au venit cu mic cu mare la cel mai colorant picnic din cea mai colorată țară – Zurlandia.

Împreună am repetat pentru sâmbătă, când vrem să intrăm în Cartea Recordurilor cu cei mai mulți părinți și copii care se joacă îm același timp, împreună.

Vedetele, sponsorii, partenerii media - bloggeri și jurnaliști, au făcut echipe cu copiii lor și au reușit să țină ritmul și isonul Găștii Zurli.

Tătici celebri : Cosmin Selesi, Șerban Copoț, Greeg, Bogdan Miu, Radu Buzăianu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta și mămici pe cât de celebre pe atât de implicate în viețile copiilor lor : au demonstrat ieri la Picnicul Zurlandia că românii merită să fie în cartea recordurilor și să se laude cu cei mai jucăuși părinți de pe mapamond.

Ne-au trecut pragul prieteni dragi. Emma Zeicescu, Anca Sîna Serea, Oana Roman, Cătălina Porumbel, Cosmin Selesi, Șerban Grig, Șerban Copoț, Taticool Dan Cruceru, Mihaela Călin, Bogdan Miu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta, Frici de Mămici, Gabriela Maalouf, Familia Hai Hui, Cristina Oțel, Cristina Bălan, Radu Buzăianu, Radu Sîrbu, Prințesa Polonic, Cătălina Matei, Fifi Știe și mulți alții.

“Ne antrenăm pentru Zurlandia cu Gasca Zurli. Pe 17-18 iunie, aici va fi o adevărată nebunie. Se anunță distracție maximă pentru copii, părinți și bunici.”, spune Alina Serea de la Frici de mămici.

“Ce să vă spun? Zurlandia-17,18 Iunie- pe Domeniul Stirbey- nu e de ratat! La picnicul organizat de Mirela am văzut un preambul din ceea ce va fi și o să fie wooowwww...plus că oficialii de la Cartea Recordurilor vor fi prezenți pentru a vedea cei mai mulți părinți și copii jucând "Rempompi"!!!! Haideți!!!! Aaaaa...și voi avea și eu două ateliere, unul despre somn și altul despre crizele de furie!”, spune Gabriela Maalouf, unul din trainerii de la Școala de Joacă pentru Părinți.

“ Am venit în inspecție în #Zurlandia. Și pot să vă raportez așa: dacă încă nu v-ați luat bilet de Zurlandia (mă rog, pentru voi mai puțin, pentru piticul/piticii, zic), să știți că o să ratați ceva foarte fain. Acum aici e doar un picnic pre-frumos. Dar sâmbătă o să fie nebunie maximă! ”, spune Cristian China Birta

“ O zi de marți 13 fericită! La picnicul de la palat! ”, sustine Anca Sîna Serea.

Toată Gașca Zurli a fost prezentă la picnic și s-a antrenat cu toți cei prezenți pentru Cartea Recordurilor. Pentru că pe 17 iunie, la ora 18.00, reprezentanții Guinness World Records vin la Zurlandia. Ne-am propus să stabilim un nou record mondial, cu cel mai mare număr de părinți și copii care cântă și dansează în același timp pe un cântec, Rempompi.

Alături de noi la pinic a fost simpaticul Șervețel de la Caroli, Aqua Carpatica, Green Sugar și Banca Transilvania. Mulțumim Cavit, Tedi, LEGO, NHR Agro Partners.

Mulțumim prietenilor care ne ajută să ducem vestea mai departe: Antena Group, Radio ZU, Marea Dragoste, Forbes, Avantaje, Pap Tot, Revista Parents, Revista Mami, Revista Femeia, Revista Ioana, Fifi Știe, Blogul Mamei, Centrul de Parenting, Taticool, Kooperativa2.0, Mothers and the City, Smart and Happy Child, Pisica pe Sârmă, Copilul.ro, Qbebe, Totul despre mame, KidMagia, Life.ro, Frunzaresc.eu, Gabriela Maalouf, Florina Badea, Familia Hai Hui, B24Kids, Scrieri felurite by Iuliana Roca, Tată Începător, Cristina Oțel, Iohanna Purdea și tuturor celorlalți prieteni.

Ieri a fost doar un preview a ceea ce se va întâmpla pe 17 și 18 iunie la cel mai mare festival de familie din România. În weekend colorăm Domeniul Stirbey, la Zurlandia!

Photo credits: Ovidiu Craiciu & Dragoș Boldea

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE