Noutăți

Peste 400 de pachete strânse și trimise de românii din Danemarca copiilor din România

Doi tineri, arădeni, stabiliți în Danemarca au strâns peste 400 de pachete de la comunitatea românilor de acolo, pentru campania Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun.

Alex Verișan ( 27 ani ) și Eugen Constantinescu (32 ani) locuiesc de 10 ani în Danemarca și au venit special din Aalborg cu daruri pentru copiii din România. Au preluat campania Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun, iar în decurs de o săptămână au mobilizat români din toată Danemarca, reușind să adune sute de pachete.

Eugen a mers personal să le ridice din orașele în care românii s-au implicat iar luni ( 16 decembrie ) au pornit spre România cu o dubă plină ochi de cadouri frumos împachetate, pentru copiii mai puțin norocoși din țara natală.

Sunt stabiliți de 10 ani în Danemarca. Alex are un restaurant in Skagen ( La familia se numește ) împreună cu soția, fratele și mama lui. Eugen deține o firmă de transport prin intermediul căreia au și reușit să aducă toate pachetele în România. A ales să renunțe la un contract în Danemarca și să ajungă la timp în România cu darurile pentru copiii de aici.
Sunt prieteni de mult timp și amândoi știu ce înseamnă să nu ai posibilități. Iar acum, când la rândul lor sunt părinți, au ales să facă lucruri frumoase pentru România, chiar dacă sunt la mii de kilometri depărtare.

Sărbătorile îi prind tot în Danemarca, fiecare cu familia lui. În România au venit doar să aducă pachetele.

Soțiile celor doi, două românce care urmăresc activitatea Găștii Zurli și a Mirelei Retegan, au preluat campania Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun sub denumirea Ajutorul lui Moș Crăciun din Danemarca. Majoritatea pachetelor au fost împachetate chiar de ele, cu ajutorul familiei. Astfel, s-au asigurat că pe fiecare cadou este trecută vârsta și dacă este pentru o fetiță ori pentru un băiat.

Au venit, au lăsat cele 400 de pachete și au pornit, din nou, la drum. De data asta spre Danemarca.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE