Noutăți

Pe 04 decembrie apare Calendarul Zurli

Gașca Zurli a pregătit pentru copiii și părinții din România Calendarul ZURLI! Din 04 decembrie, la chioșcurile de ziare din toată țara, cu Gazeta Sporturilor, și pe www.magazinulzurli.ro.

"Cum ți-a fost ziua?" poate deveni întrebarea voastră din fiecare seară și, cu ajutorul Calendarului Zurli, puteți crea un adevărat ritual zilnic.

- Ai avut o zi veselă? O colorăm cu roz.
- A fost o zi cu întâmplări frumoase? Pătratul ei va fi galben.
- Ziua ta a fost plină de provocări? Să o facem roșie!
- A fost o zi în care am făcut lucruri noi? Verde să-i rămână culoarea!
- Dacă a fost o zi senină, ca una de vacanță, o colorăm cu albastru.
- O zi cu joacă va fi portocalie.
- O zi mohorâtă poate fi colorată cu gri sau chiar negru.

Fiecare membru al familiei poate să aibă propriul calendar, pentru că zilele nu sunt la fel pentru toți.

2020 e un an bogat, în care Gașca Zurli și-a propus multe lucruri noi. Începem cu Calendarul Zurli! Vom colora zilele, una câte una, iar în ultima zi a lunii vom face evaluarea finală.

Pare lung un an... de zile! Dar, când te gândești că sunt doar 12 luni, nu mai e atât de mult. Avem doar 4 anotimpuri și, în fiecare anotimp, doar câte 3 luni... Fiecare lună are câte 4, poate 5 săptămâni și fiecare săptămână, doar 7 zile... din care numai una este duminică!
Dacă te gândești că fiecare zi are doar câte o dimineață și o seară... parcă nu-ți mai vine să pierzi nicio dimineață, nicio seară, nicio zi, nicio săptămână, nicio lună, niciun anotimp, niciun an! Pentru că timpul este diferit, de la o secundă la alta, și noi creștem hrănindu-ne sufletul, mintea și corpul, în fiecare zi!

Să luăm zilele rând pe rând, să fim atenți să mâncăm sănătos, să gândim pozitiv și să simțim frumos! Doar așa, vom avea un an nou în armonie cu cine suntem și ce vrem să fim.

Să-i învățăm pe copii să deschidă ochii si să se bucure de fiecare zi., spune Mirela Retegan.

Din 04 decembrie, găsiți Calendarul Zurli la chioșcurile de ziare din toată țara, cu Gazeta Sporturilor, dar și pe www.magazinulzurli.ro.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE