Noutăți

Pe 03 octombrie, Gașca Zurli revine în capitala Austriei

Pe 03 octombrie, Gașca Zurli revine în capitala Austriei cu un super show dedicat românilor din diaspora și copiilor lor. După 2 ani de pauză forțată din pricina pandemiei, cele mai iubite personaje românești se întorc pe scena SiMM CITY din Viena (Simmeringer Hauptstraße 96A, 1110 Wien)

Bucuria revederii va fi cu atât mai mare cu cât în luna octombrie se împlinesc 15 ani de existență a brandului construit cu multă muncă și dăruire de Mirela Retegan, “Mama” Zurli.

Biletele s-au pus în vânzare și se pot achiziționa online, de aici - https://event.gg/15734/

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,6 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

INFORMAȚII ACCES specificate de organizatorul evenimentului - ENJOY EVENTS

În Viena, există reguli 3G pentru a putea intra în sala unde va avea loc evenimentul. Participanții vor trebui ca la intrare să prezinte unul dintre aceste documente :

1. Certificat de vaccin COVID 19
2. TEST PCR nu mai vechi de 48 de ore sau test Antigen nu mai vechi de 24 de ore
3. Documentul care să ateste că ați trecut prin boala în ultimele 180 de zile

Copiii sub 6 ani NU au nevoie să prezinte absolut nimic, doar biletul de intrare la show.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE