Noutăți

Ministagiunea Gașca Zurli, la Circul Metropolitan București!

La invitația Circului Metropolitan București, Gașca Zurli va susține primele spectacole din 2018, în sala mare, din B-dul Ștefan cel Mare. 5 spectacole diferite, câte unul în fiecare duminică, începând cu 28 ianuarie.

Gașca Zurli va juca 5 dintre cele mai iubite spectacole ale trupei. Astfel, în fiecare duminică, de la ora 15.00, magia lumii Zurli vine pe scena de la Circul Globus. "Tiribam, Tiribum", "Am o căsuță mică", "Vreau Pupic de Noapte Bună", "Animale Colorate" și "Hai la masă!" sunt spectacolele pe care prietenii Găștii Zurli au dorit să le revadă la început de an.

Cei mici vor spune cu mânuțele întinse cuvintele magice "Tiribam, tiribum", vor cânta cot la cot cu oamenii mari "Am o căsuță mica" și se vor rosti "Vreau Pupic de Noapte Bună". Îi vor reîntâlni pe Tasha și Tashu, cei doi căței simpatici din Gașca Zurli și vor prepara, împreună cu Bucătărașul Zurli, cea mai delicioasă supă invizibilă.

Primul spectacol jucat la Circul Globus va fi "Animale Colorate", pe 28 ianuarie, de la ora 15.00. Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro. Programul spectacolelor se regăsește, integral, pe www.circulmetropolitan.ro.

Preț bilete

  • CATEGORIA 1 - 80 RON
  • CATEGORIA 2 - 60 RON
  • CATEGORIA 3 - 40 RON

Zurli este cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România. Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă – dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. Mirela Retegan este cea care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Zurli e prima companie din România care și-a conceput spectacolele și evenimentele luând în considerare și efectul post spectacol. Zurli integrează părinții în lumea copiilor. Zurli construiește pentru copilul tău, împreună cu tine, cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii și deține un adevarat record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Gașca Zurli a ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE