Noutăți

Mii de copii au vorbit de 1 Iunie la telefon cu Gașca Zurli

Gașca Zurli a transfomat ziua de 1 Iunie într-o adevărată sărbătoare online și offline. Copii din toate colțurile lumii au vorbit la telefon cu personajele lor preferate, iar de la 10 dimineața și până la ora 20.00, sediul Zurli din capitală a fost centrul veseliei.

În ciuda vremii deloc prietenoase, de-a lungul zilei sute de copii cu părinții lor au trecut prin fața clădirii Zurli, îmbrăcată în sute de baloane colorate. Acestia au fost întâmpinați de câte un personaj din Gașca Zurli , au făcut poze și au primit câte un balon și o gustare dulce.

Gașca Zurli a transmis live pe contul de Facebook și YouTube un program special de 1 Iunie, iar alături de invitații săi au reușit să aducă în fața ecranelor, de-a lungul zilei, 50.000 de oameni. Spectacole de teatru live susținute de Teatrul de Păpuși BiBaBo, un show de magie antrenant pus în scenă de Teo Magic Show, o mulțime de jocuri, cântece, provocări și un experiment haios cu drag de știință realizat de Fun Science au condimentat programul online. Ziua s-a încheiat cu un show Gașca Zurli care a putut fi urmărit gratuit pe contul de facebook și de youtube al Găștii Zurli. La finalul unei zile pline, Gașca Zurli numără 113.000 de minute de vizionare live și peste 10.000 de comentarii în direct.

Programul îndrăgitei trupe a însemnat și o vizită la spitalele Fundeni și Marie Curie din București, acolo unde Mirela Retegan a mers împreună cu personaje din Gașca Zurli să ducă cadouri copiilor bolnavi de cancer. Acțiunea a marcat închiderea campaniei Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, prin care fondatoarea Zurli a reușit să facă 1.000 de cadouri pentru cei 1.000 de copii internați în secțiile de oncopediatrie din România.

Gașca Zurli continuă tradiția prin care ziua de 1 Iunie se transformă într-o sărbătoare a copilăriei, indiferent că acesta se întâmplă într-o sală de spectacol sau acasă, în fața ecranelor.

Partenerii ediției din acest an au fost La Roche Posay, Lego, Fulga, Decathlon, Aqua Carpatica, Eugenia Zurli și Oral B & Blend a med România.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE