Noutăți

Jurnal de turneu - Lumea lui Mulțumesc la Cluj-Napoca

Am ajuns acasă după o seară minunată! Vlad a fost foarte fericit, l-ați făcut foarte fericit și prin fericirea lui m-ați făcut fericită și pe mine! A râs și plâns de fericire când a început spectacolul, a avut mari emoții când i-a văzut pe toți cei pe care îi iubeste de la Gașca Zurli și pe Tanti Prezentatoarea, și cred că dacă ar fi putut vorbi ar fi turuit toată seara despre cât de minunat a fost! Mulțumim!, este mesajul primit de la Mădălina, Dan și Vlad Pop, după spectacolul de la Cluj-Napoca.

L-am citit cu lacrimi în ochi și cu recunoștință. Primim sute de mesaje, după fiecare spectacol. Le citim pe toate și încercam să răspundem la fiecare. Da, emoțiile țin și după terminarea spectacolului.

Lumea lui Mulțumesc a ajuns la Cluj-Napoca. Este spectacolul cu care străbatem țara-n lung și-n lat primăvara aceasta.

Ardelenii ne-au depășit orice așteptare. Momentul în care s-a stins lumina în Sala Polivalentă, pentru ca noi să urcăm pe scenă, ne-a tăiat respirația. O explozie de chiote și aplauze puternice, venite de la cei peste cinci mii de oameni din sală. Ei sunt noii locuitori din Lumea lui Mulțumesc, veniți la Cluj din toate colțurile Ardealului.

În fața scenei s-au adunat o mulțime de copii care au dansat fără întrerupere tot spectacolul. În lateralele scenei părinți, bunici, mătuși care fredonau împreună cu cei mici cântecele Zurli. Pentru o oră și ei au fost, din nou, copii, fără griji, fără stres, doar cu bucurie. Sala Polivalentă a fost cuprinsă de ritmul Zurli.

Alt colț al sălii, alt grup. Copii de toate vârstele. S-au împrietenit acolo, în sală. Și ei, dar și părinții lor. Este uimitor cum se leagă prieteniile. Numitorul lor comun? Gașca Zurli. Oriunde te uitai în sală, vedeai părinți făcând morișca, jucând "Antante" cu copiii, purtând arhi-cunoscutele cornete Zurli pe cap.

Sunt acele momente în care vârsta devine un simplu număr, toată suflarea cântă și dansează. Prin venele fiecărui suflet din sală curge o poțiune magică care le redă tuturor pofta de viață.

Povestea lui Mulțumesc, Super Eroul Zurli i-a cucerit pe toți, de la mic la mare. Fiecare a plecat acasă cu lecția despre generozitate și prietenie învățată. Este lecția predată celor ce au pășit în Lumea lui Mulțumesc, în stilul Zurli, de cele mai iubite personaje din România. Este, poate, una dintre cele mai imprtante lecții din viața unui om – cum ne alegem prietenii, cât de important este să ai alături prieteni adevărați, gata să te ajute la greu.

Gașca va aduce Lumea lui Mulțumesc în toată țara! Spectacolul despre valorile prieteniei merge mai departe. Pe 17 martie ajunge la Timișoara, apoi la Arad și Sibiu. Programul complet al turneului și Harta Zurli o găsiți aici.

Mulțumim, Cluj-Napoca!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE