Noutăți

Lumea lui Mulțumesc a ajuns la Piatra Neamț, într-un spectacol de poveste

Gașca Zurli a adus aseară Lumea lui Mulțumesc la Piatra Neamț. Îndrăgitele personaje au urcat, pentru prima dată, pe scena Sălii Polivalente din oraș, în fața a peste două mii de spectatori veniți din toată Moldova.

Mămici cu copii de mână, tătici purtând cornetele Zurli pe cap, bunici ducându-și nepoțeii pe umeri, copii de toate vârstele au fost aseară parte din cea mai frumoasă poveste a copilăriei – Lumea lui Mulțumesc, un spectacol în urma căruia fiecare a învățat de ce e bine să spunem mai des cuvintele magice #multumesc, #terogfrumos, #teiubesc și #iartama.

Povestea lui Mulțumesc, Super Eroul Zurli, cel care are darul de a lega prietenii ce țin toată viața, a urcat pe scenă în aplauzele tuturor. Venit să le dea o mână de ajutor celor din Gașca Zurli și în special lui Truli, Mulțumesc a reușit să o facă pe Tura Vura să plece mâncând pământul. Vrăjitoarea, invidioasă pe prieteniile care s-au legat în Gașca Zurli, a pus la cale un plan pentru a-i dezbina. Însă Super Eroul Mulțumesc și copiii din sală au fost mai puternici și mai isteți și i-au dejucat planurile.

De departe cel mai emoționant moment al spectacolului a fost cel în care toată suflarea din sală a început să cânte împreună cu Fetița Zurli refrenul piesei Cântec pentru Maya. Un moment care i-a purtat pe cei două mii de oameni într-o lume a dragostei, unde fiecare copil și părinte se joacă nestingherit, unde pupicii de noapte bună se dau negreșit în fiecare seară, unde #teiubesc stă pe buzele fiecăruia.

Lumea lui Mulțumesc este spectacolul cu care Gașca Zurli ajunge primăvara aceasta în 12 orașe din România. Peste două mii de oameni au primit cu inimile deschise lecția despre generozitate și prietenie, despre puterea cuvintelor magice care ne pot schimba viața, o lecție predată în stilul Zurli, prin cântece și joacă.

Lumea lui Mulțumesc merge mai departe, la Botoșani. Pe 29 martie, Gașca Zurli și Super Eroul Mulțumesc ajung la prietenii Zurli din Botoșani. Apoi se mută în sudul țării, la Craiova, pe 31 martie.

În lumea magică a Super Eroului Mulțumesc au intrat și prietenii și partenerii de la Caroli, Carrefour Romania, AQUA Carpatica, BCR, Radio Europa FM. Mulțumim, prieteni! Mulțumim, Piatra Neamț, pentru o seară magică în care am legat o prietenie frumoasă.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE