Noutăți

Jurnal de turneu - Lumea lui Mulțumesc la Timișoara

„Mami, mami, când vine Gașca Zurli?!”, numai asta s-a auzit în sala Olimpia, înainte ca noi să urcăm pe scenă. Din culise noi auzim ce se petrece în fața scenei. Și de fiecare dată când luminile din sală se sting pentru ca noi să urcăm pe scenă, toate emoțiile ni se urcă în gât. Apoi ne uităm în public și vă vedem pe voi, prietenii noștri. Voi ne dați energie.

Ce frig, ce vânt, ce ninsoare? Cu cele mai mari zâmbete și cu brațele deschise ne-au întâmpinat copii și părinții din Timișoara. Publicul de aici este plin de culoare, are o energie aparte. Iar o simțim de fiecare dată când venim aici. De la aplauzele celor mici, la zâmbetele largi ale oamenilor mari, la râsetele puternice din timpul spectacolului. De pe scena Polivalentei timișorene am văzut tot.

Exact, i-am văzut pe tăticii care au cântat cu copiii lor, care au purtat pe cap, de dragul fiicelor și cu mândrie, cornițele Zurli. Le-am văzut pe bunicuțele care au ținut într-o mână Păpușa Zurli, iar în cealaltă pe Mini Zdrăngăn el. I-am văzut pe bunicii care i-au ținut deasupra capului pe nepoțeii lor. Am văzut o sală plină de părinți care prin joacă, dans și cântece reușesc să le sufle în apripi copiilor.

De departe cel mai emoționat moment a fost acela în care toți părinții din sală și-au strâns copiii la piept, și-au pus degetul pe nas și au făcut cea mai importantă promisiune din lume, aceea că se vor juca cu cei mici la orice oră, indiferent că sunt sau nu obosiți, că vor sta mai mult cu ei și că se vor transforma în soarele din spatele lor. Nu a existat om mare care să nu ducă degetul pe nas și să promită aceste lucruri cu voce tare.

Am adus cea mai frumoasă lume la Timișoara. Locul în care fiecare este liber să-și deseneze o lume doar a lui, colorată în stilul propriu, unde poți avea ce super puteri vrei. Lumea lui Mulțumesc este spectacolul cu care noi mergem primăvara acesta în 12 orașe din țară. Este modul prin care noi îi învățăm pe cei mici despre valorile prieteniei, despre cât de importat este să ai pe cineva aproape la greu, despre cum se construiesc acestea. O lecție depre generozitate, predată în stilul Zurli de Super Eroul Mulțumesc. Primii care au învățat acest lucru am fost noi, cu ajutorul copiilor din sală.

La finalul spectacolului am plecat, din nou, cu sufletele pline de recunoștiță față de toată dragostea pe care ne-o arătați. Vă întoarcem înmiit fiecare pupic, fiecare mesaj, fiecare gând bun

Ducem fantastica lume a lui Mulțumesc mai departe, la Arad. Apoi, pe 24 martie mergem la Sibiu, pe 25 la Brașov și pe 26 la Buzău. Programul complet al turneului și Harta Zurli o găsiți aici.

Mulțumim, Timișoara!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE