Noutăți

Jurnal de turneu - Lumea lui Mulțumesc la Arad

A intrat sigur pe el, ținând-o cu mâna stângă pe mami, iar în dreapta o măturică. Fix ca cea a Vrăjimăturicii. Cornetele la locul lor pe cap, dar pelerinaaa... a atras privirile a mii de oameni prieteni din Arad. S-au așezat undeva în primele rânduri din sală, iar noi i-am văzut în permanență. Plini de energie, știau toate cântecele pe de rost. Este copia în miniatură a Super Eroului Mulțumesc. Un pici de vreo 3-4 ani, venit la spectacol de mână cu mama. Atât de tare îi place de Mulțumesc, încât a venit costumat la spectacol întocmai ca Super Eroul Zurli. Ce bucurie pentru Mulțumesc! Ce bucurie pentru noi să-l vedem cum a dansat în fața scenei de la început până la final.

Am ajuns la Arad. Nu am mai fost aici de un an, ne era tare dor de arădeni și de pofta lor de viață. Este al patrulea oraș în care am adus Lumea lui Mulțumesc, spectacolul cu care noi cutreierăm țara primăvara aceasta, încercând să-i învățăm pe copii valorile prieteniei și generozitatea.

La Arad ne simțim ca acasă, de fiecare dată. Oriunde te uitai în sală, vedeai copii și părinți jucându-se Antante împreună cu noi. Noi pe scenă, ei în sală. Ne bucurăm de fiecare zâmbet care răsare pe fețele lor. Ne hrănim cu bucuria lor. Momentul în care Zâna Bună apare pe scenă este magic, pur și simplu în acele momente toată suflarea din sală face ochii mari, iar micii noștri prieteni rămân cu gura deschisă de uimire. Este frumoasă, blândă și răspândește peste tot în jurul ei dragoste. Când apare pe scenă parcă plutește.

Tot cu sufletul la gură și cu mânuțele strânse la piept i-a ținut și Tura Vura pe cei mici. A auzit că am ajuns la Arad și a venit să-și pună planul în funcțiune. A venit să strice prietenia Găștii și să fure curajul copiilor. Dar Mulțumesc l-a dejucat repede, iar Tura Vura a plecat la fel cum a venit, fară prieteni și cu coada între picioare.

Super Eroul Mulțumesc i-a cucerit pe prietenii din Arad. O nouă lecție predată celor ce au pășit în Lumea lui Mulțumesc, în stilul Zurli, de cele mai iubite personaje din România.

Lumea lui Mulțumesc își face bagajele și pornește cu pași repezi spre Sibiu. Pe 24 martie sibienii îl vor cunoaște în carne și oase pe cel care are puterea să lege cele mai frumoase prietenii. De la Sibiu mergem la Brașov, pe 25 martie, iar pe 26 și 27 ajungem la Buzău și Bacău.

Mulțumim, Arad!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE