Noutăți

Intrăm în Cartea Recordurilor? 

Gașca Zurli vrea să ducă România în Cartea Recordurilor, cu cei mai mulți părinți și copii care se joacă împreună.

Reprezentanții Guinness World Records vin la Zurlandia să verifice dacă reușim să adunăm mai mulți părinți și copii decât la recordul care există acum în Guinness Book.

Recordul pe care vrem să-l depășim a fost câștigat de Elveția, în anul 2016, la Basel, un record la care au participat aproape 2.000 de oameni.

Cum se întâmplă?

Sâmbătă, pe 16 iunie, pe la ora 19.00, în fața scenei principale din Zurlandia, trebuie să adunăm peste 2.000 de oameni care se vor așeza doi câte doi, “unul cu fața și unul cu fața”, așa cum îi place Fetiței Zurli să spună. La semnalul Găștii Zurli ei vor juca Rempompi sub privirile reprezentanților Guineess, care trebuie să certifice că totul este perfect.

Dacă vom întruni toate condițiile, România va lua locul Elveției la acest capitol din Carte: țara cu cei mai mulți părinți și copii care se joacă împreună.

“Îmi doresc acest record pentru toți copiii și părinții din țara noastră. Ne-am plimbat în lung și în lat, ne-am întâlnit cu sute de mii de oameni mari care știu să fie Zurli de dragul copiilor lor. Chiar merită să fie acolo, în rândul celor mai frumoase familii din lume.”, a declarat Mirela Retegan - fondatorul Zurli.

Pentru intrarea în Cartea Recordurilor s-au antrenat: Anca Sînă Serea, Anca Bartoș, Radu Sârbu, Florin Grozea, Giulia Anghelescu împreună cu soțul ei, Vlad Huidu, Alina Sorescu, Adele Chirică, Eniko Szanto, dar și bloggeri și jurnaliști.

Detalii și bilete pentru Festivalul Familiei Zurlandia regăsiți pe www.zurlandia.ro.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE