Noutăți

În premieră, cele 16 personajele din Gașca Zurli joacă în spectacolul de Crăciun de la Sala Palatului

Pentru primă oară în istoria Zurli, toate personajele din Gașcă vor juca pe aceeași scenă, reunite în cel mai frumos spectacol de Crăciun pentru copii - "Zâmbetul din cutie".

16 personaje născute din inima și imaginația Mirelei Retegan vor urca pe 4 decembrie, pe scena Sălii Palatului.

Drăgălașii cățeluși Tasha si Tashu, Yuppi - constructorul îndrăgit de mii de copii, Băiețelul Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica, Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Bucătărașul Zurli, super eroul Mulțumesc, Bucătărașul Lulu și Vrăjitoarea Tura Vura vin la Sala Palatului, într-un spectacol în care emoțiile capătă un alt sens, plutesc în aer, ca fulgii de nea, și se așează cu grație în sufletele oamenilor. Sunt gata de joacă și nerăbdători să se reîntâlnească cu voi. Tanti Prezentatoarea, ajutată de spiridușii Zurli, pregătește o mulțime de surprize pentru cei mici.

Pe 4 decembrie, magia Crăciunului ajunge la Sala Palatului, pentru ca mii de copii să descopere "Zâmbetul din cutie".

Gașca Zurli dăruiește Zâmbete de Crăciun! Bagheta fermecată a Zânei Bune va transforma sala într-un tărâm fantastic, colorat, în care bucuria de a dărui zâmbete va fi ingredientul principal al spectacolului.

"Zâmbetul din cutie" este un spectacol de poveste, care aduce în premieră, pe o singură scenă cele 16 personaje create de-a lungul a 12 ani de Mirela Retegan.

„Zâmbetul din cutie” îi învață pe cei mici lecția generozității, iar oamenilor mari le reamintește că să fii bun este o alegere, că atunci când dăruiești o faci cu tot sufletul, iar astfel, o bucățică din sufletul tău merge la cei din jur.

Pe 04 decembrie, la ora 18.00, Gașca Zurli vă așteaptă la Sala Palatului din București, la cel mai frumos show de Crăciun!

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

PREȚ BILETE

  • Categoria 4 - 45 lei
  • Categoria 3- 60 lei
  • Categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE