Noutăți

În atenția celor care au cumpărat bilete la spectacolele amânate din martie și aprilie 2020

În atenția celor care au cumpărat bilete la spectacolele amânate din orașele:

Tg. Mureș, Bistrița Năsăud, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Făgaraș, Deva, Caransebeș, Drobeta Turnu Severin, Piatra Neamt, Suceava, Roman


Dragi părinți și dragi prieteni Zurli,

Acesta este un mesaj pentru toți cei care au bilete cumpărate la spectacolele amânate în martie și aprilie 2020 și care vor să știe cum pot să își recupereze banii pe ele.

În primul rând, vrem să știți că noi facem tot posibilul pentru a onora întâlnirile cu publicul Zurli, în fiecare oraș în care s-au amânat spectacole și în condiții de siguranță pentru toată lumea.

Oficial, situația se prezintă astfel, conform legii:

Toți cei care au bilete cumpărate vor primi incepand cu 15 iunie un e-mail de la Bilete.ro, în care vi se explică procedura și cadrul legal prin care se recuperează contravaloarea biletelor achiziționate. Conform legii în vigoare, persoanele care solicită returnarea banilor pe bilete primesc vouchere pe care le pot utiliza timp de 1 an de zile la orice alt eveniment, fie el spectacol Zurli sau orice alt concert prezent la vânzare pe www.bilete.ro. Sunt două opțiuni: fie se păstrează biletele pentru când se reprogramează spectacolele, fie optați pentru aceste vouchere. Detalii exacte veți primi, fiecare, pe e-mail, de la Bilete.ro.

Dincolo de poziția oficială, noi încercăm să reprogramăm întâlnirile cu voi, conform noilor reglementări.

În funcție de răspunsurile legate de locurile de spectacol, în perioada următoare, vom reveni cu detalii punctuale pentru fiecare oraș în parte.

Suntem deja în discuții, în majoritatea orașelor, pentru găsirea unor locații în care putem reprograma spectacolele în deplină siguranță pentru publicul nostru. După data de 15 iulie vom ști mai multe lucruri în acest sens.

Căutăm soluții și vă mulțumim pentru susținere, înțelegere și răbdare. Ne învârtim într-un cerc vicios, din care încercăm să ieșim, pentru voi. Este o perioadă grea, incertă din multe puncte de vedere, dar avem credința că vom reuși să ajungem în fiecare oraș. Iar atunci când se va întâmpla acest lucru, fiți siguri că veți trăi o experință Zurli unică, pe care o veți păstra în amintiri toată viața.

Vă asigurăm că sunteți primii pe lista noastră de priorități. Vă recomandăm să vă păstrați biletele, pentru că sigur găsim o soluție. Iar dacă prin absurd nu găsim, oricum banii nu pot fi returnați mai devreme de anul viitor, așa cum reglementează legea.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE