Noutăți

În 2020, fii Moș Crăciun pentru un copil aflat în nevoie

În 2020, fii Moș Crăciun pentru un copil aflat în nevoie, un copil dintr-o familie care trece printr-o criză financiară.

Comandă Punguța Zurli, iar aceasta va ajunge la un copilaș ai cărui părinți nu au posibilitatea financiară să cumpere cadouri de Crăciun din pricina pandemiei.

Trăim un an ciudat, mii și mii de oameni sunt afectați de efectele pandemiei, zeci de mii au rămas fără locurile de muncă care le asigurau traiul lor și familiei lor.

Moș Crăciun lucrează prin oameni.

Ce conține o PUNGUȚĂ ZURLI?

1 x jucărie de pluș marca Zurli ( Cățel pluș Tashu, 30 cm )

1 x poncho de baie Gașca Zurli

1 x carte din seria Poveștile Zurli ( Cartea Vreau Pupic de Noapte Bună )

Costul Punguței Zurli este de 100 de ron. Toate comenzile plasate pentru Punguța Zurli vor fi expediate direct de către organizator beneficiarilor înscriși în campanie. Termenul de livrare a comenzilor plasate este de maxim 7 zile lucratoare din momentul confirmarii incasarii.

COMANDA SE PLASEAZĂ ONLINE pe www.magazinulzurli.ro. Sunt luate în considerare doar comenzile achitate prin card bancar.

PLATA TRANSPORTULUI CĂTRE BENEFICIAR ESTE SUPORTATĂ DE MAGAZINUL ZURLI.

Părinții care au fost afectați de pandemie și se tem că Moș Crăciun are o dificultate în aducerea cadourilor pentru copiii lor, pot să ne scrie povestea lor pe contact@zurli.ro. Detalii despre condițiile de participare pe www.zurli.ro.

Condițiile de participare în campania Punguța Zurli (pentru beneficiari)

Trimite pe e-mail la contact@zurli.ro povestea ta, cât mai detaliat posibil. Scrie-ne în mail cum te-a afectat pe tine și familia ta pandemia, câți copii ai și de ce crezi că Moș Crăciun nu le va aduce cadouri anul acesta.

Noi vom centraliza toate solicitările primite pe e-mail și le vom prelucra în ordinea primirii acestora, în limita comenzilor plasate de clienții Magazinului Zurli pentru Punguța Zurli. Doar solicitările primite pe e-mail în perioada de desfășurare a campaniei vor fi luate în considerare.

Organizatorul campaniei își rezervă dreptul de a solicita alte informații necesare validarii solicitărilor neclare.

Campania Punguța Zurli se desfășoara în perioada 02 decembrie - 20 decembrie 2020, în limita disponibilității comenzilor plsate și a produselor. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici -- https://zurli.ro/regulamente-concursuri/regulament-campanie-punguta-zurli-id3777.html

Punguța Zurli este o campanie marca Mirela Retegan, susținută de Magazinul Zurli.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE