Noutăți

Gașca Zurli este, două zile, de dimineața până seara, la Zurlandia

Gașca Zurli este, două zile, de dimineața până seara, alături de prietenii săi, în jocuri, concursuri și spectacole unice.

Momente pe care ne-am bucura să nu le ratați, evenimente care se întâmplă o singură dată pe an, în ZURLANDIA!

Parada baloanelor de săpun deschide oficial festivalul Zurlandia. Sâmbătă, ora 11.00, toate personajele, toți artiștii și toți participanții prezenți, vor intra în parada care va da startul celui mai frumos campionat de joacă dintre părinți, copii și bunici.

Petrecerea Fetițelor Zurli - sâmbătă, ora 13.00, la Casa Zurli ( Casa Poveștilor ) și duminică, ora 13.00. Aici sunt așteptate toate fetițele care poartă Rochița Zurli și cornetele Zurli. Fetița Zurli a pregătit un program special pentru ele.

Cine vrea salată mâna sus! Bucătărașul Zurli și Lulu, ajutorul de bucătar, vor premia copiii care mănâncă salată și fructe. Sâmbătă și duminică, în Țara Mâncăcioșilor, cei mici se vor întâlni cu cei mai iubiți bucătari. Mâncând legume și fructe, în zona de food, ei pot oricând să fie surprinși plăcut de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Campionatul de Ghicitori cu Clopoțel - Sâmbătă și duminică, la ora 14.00, la Casa Zurli ( Casa Poveștilor ). Copiii vor răspunde ghicitorilor din cutia magică a lui Clopoțel, dar vor putea să și participe la un concurs unde pot să spună propriile ghicitori.

Maratonul provocărilor lui Truli - Sâmbătă și duminică, la ora 17.00. În jobenul lui Truli sunt multe bilețele, fiecare dintre ele are scrisă câte o provocare. Un copil va extrage provocarea de pe bilet și toți cei prezenți o vor executa cu veselie și cu bucurie.

Concurs de alergat în saci cu copilul în cârcă - începem Sâmbătă la ora 12.00, pe Terenul de Joacă. Zdrăngănel îi așteaptă pe părinții și bunicii care pot face față rezistenței celor mici, la concursuri care mai de care mai haioase, care se pot încheia cu medalii pentru câștigători.

Intră cu Gașca Zurli în Cartea Recordurilor - Sâmbătă, la ora 18.30, ne adunăm pe pajiștea din fața scenei principale. Ne-am propus să depășim un record pe care în acest moment îl au elvețienii - cei mai mulți oameni care se joacă ( jocul palmelor) în același timp. Noi vrem să facem asta și să fim țara cu cei mai mulți copii și părinți care se joacă împreună.

Maratonul de spectacole de teatru, coordonat de Magi - Marian Râlea, începe sâmbătă la ora 12.00, la scena de Teatru. 15 spectacole de teatru și momente de improvizație, pe scena special dedicată copiilor pasionați de lumea poveștilor.

Intră în Casa Zurli și vizitează lumea celor mai iubite personaje - sâmbătă și duminică, de la ora 12.00 și până la ora 18.00, copiii pot face poze și fotografii cu Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Truli, Vrăjimăturica, Bucătărașul Zurli și Lulu, Super Eroul Mulțumesc. Personajele se schimbă din oră în oră.

Ultimele două spectacole înainte de vacanță - SUPERSHOW GAȘCA ZURLI: sâmbătă ora 19.30, duminică ora 20.00, la Scena Principală.

Cei 80 de mii de metri pătrați ai Domeniului Știrbey din Buftea, se vor transforma în Zurlandia, locul magic care pe 16 iunie, la ora 10.00, își deschide oficial porțile. Două zile, 9 lumi, 7 scene și un singur Univers, Zurli.

Cele 9 lumi prind viață, zeci de ateliere, concursuri, provocări pregătite cu drag de invitații festivalului – GASCA ZURLI ,Planeta Clounella, Teo Magic Show, Dodo, Cristina Strecopîtov, Fun Science, micii artiști de la Palatul Național al Copiilor, Magi Râlea și Abdracadabra, Teatrul Momolino, Teatrul de Păpuși Bi Ba Bo și mulți alții vă vor purta pașii prin iarba proaspătă, vă vor face să râdeți la soare, iar pe oamenii mari îi vor purta înapoi în copilărie. Două zile în care distracția atinge cote maxime.

Festivalul Familiei Zurlandia își propune să construiască o lume mai frumoasă, mai curată pentru copiii din România, venind în întâmpinarea lor cu activități menite ii invete pe cei mici lucrurile serioase, prin joaca.

Două zile, 9 zone, 9 lumi magice!

Vezi PROGRAMUL COMPLET AICI

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro.

TRANSPORT IN COMUN/ACCES AUTO

Se va putea ajunge la Zurlandia prin intermediul unei linii dedicate de autobuze care vor lega Stația Laromet (Laminorului) cu Domeniul Știrbey.

Autobuzele vor circula SÂMBĂTĂ, 16 IUNIE, și DUMINICĂ, 17 IUNIE, începând cu ORA 09.30 dimineața. Ultimul autobuz pleacă la ORA 22.30 de la Domeniul Știrbey. Autobuzele pleacă din București la fiecare 30 de minute, cu aproximație.

Timpul de transport până la Zurlandia este de aproximativ 20 de minute. Prețul unui bilet este cel perceput de RATB pentru cursele preorășenești. Aici aveți conexiune cu Metroul Bucuresti (M4) - stația Laminorului, cu Autobuzele 112 și 697 dinspre București, precum și cu linia 460B către Buftea. Să dăm de veste tuturor prietenilor care își doresc să ajungă la Festival!

BILETE.RO

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

EVENTIM.RO

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din țară.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival ( 16 si 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult( parinte).

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE