Noutăți

Gașca Zurli vine pe Platoul Pensiunii Râșnov!

Duminică, pe data de 7 august, Gașca Zurli pregătește un show interactiv și distractiv, chiar la poalele munților! Haideți să cântăm și să dansăm împreună!

Atât copiii, cât și părinții sunt așteptați cu mic, cu mare să petreacă alături de noi un weekend în aer liber. Platoul Pensiunii Râșnov ne va servi ca loc de joacă și veselie duminică, începând cu ora 11:00.

V-am pregătit un spectacol plin de energie și culoare. Surprize, jocuri, provocări și cele mai simpatice cântece ale copilăriei se vor face auzite printre munți și văi, la Râșnov. ,,Am o căsuță mică", ,,Aram sam sam" și ,,Pupici cu sclipici" sunt doar câteva dintre melodiile pe care le vom fredona împreună.

Punem joaca pe primul plan și ne bucurăm de o zi de vacanță în stilul Zurli. Vom crea o atmosferă magică, plină de bucurii și zâmbete. Cântecele, poveștile și spectacolele Zurli au întotdeauna un caracter educativ, accentuând valori umane importante, care stau la baza creșterii și dezvoltării micuților voștri. Prietenia, empatia, altruismul, corectitudinea și generozitatea sunt printre cele mai importante valori însușite și promovate de Gașca Zurli.

V-am convins? Ei bine, atunci tot ce mai aveți de făcut este să intrați pe ambilet.ro și să vă achiziționați bielete de acces la eveniment. Grăbiți-vă, au mai rămas doar câteva!

Dacă și voi sunteți gata de distracție, vă așteptăm la Râșnov să trăim împreună o super experiență ZURLI!

Mulțumim organizatorilor Soiu Media Grup pentru invitație!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE