Noutăți

Gașca Zurli, super spectacol în fața a mii de craioveni! 

Gașca Zurli a reușit să umple Sala Polivalentă din Craiova, pentru a doua oră în acest an. Mii de craioveni au fost prezenți aseară, la cel mai nou spectacol marca Zurli – "Hai la masă!". Părinți înarmați cu voie bună, dansând și cântând cot la cot cu copiii, o mare de oameni care timp de o oră și jumătate au fredonat împreună cu artiștii din Gașca Zurli cele mai cunoscute cântece ale copilăriei.

Craiova a fost al optulea din cele 12 orașe în care Gașca Zurli ajunge în aceasă toamnă cu cel mai nou spectacol al trupei - "Hai la masă!". Gașca Zurli a adus pe scenă spectacolul "Hai la masă!", o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul a adus în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și personaje noi – Bucătărașul Zurli și ajutorul de bucătar, Lulu. "Hai la masă!", este o producție unică, un joc de lumini fantastic care a transformat Sala Polivalentă din Craiova într-o poveste.

Zurli este cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut cele mai mari săli polivalente din România şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

Gașca Zurli deține un adevarat record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 48 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.

Mulțumim, Carrefour Romaniasponsorul principal al turneului "Hai la masă!". Mulțumim, Caroli și simpaticului Șervețel, Oral B, Aqua Carpatica și Green Sugar pentru activitățiile de care s-au bucurat cei mici înainte de intrarea în sala de spectacol. Mulțumim Magic FM și blogurilor partenere, partenerilor media din Craiova – GTV, Ziarul Lupa, TVR Craioa, Jurnal de Craiova si Est TV.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Photo credit - Ovidiu Craiciu

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show @ Family Fest Island

BUCUREȘTI, 03.10.2020, ora 11:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE