Noutăți

Gașca Zurli, spectacol de poveste la Sibiu

“Promit să suflu în aripile copilului meu în fiecare zi. Promit să fiu lângă el toată viața, la bine, dar mai ales la greu. Promit, promit, promit!” este declarația făcută aseară de părinții din Sibiu, la spectacolul Găștii Zurli. Lumea lui Mulțumesc și-a deschis porțile pentru ca miile de prieteni din Sibiu să pășească în ea. O sală plină de oameni plin de energie care pe tot parcursul spectacolului au râs, au plâns, s-au jucat cu copiii lor fără rețineri, într-un spectacol jucat cu casa închisă. Oameni veniți din toate colțurile țării și chiar din Germania, special pentru spectacolul susținut de trupa preferată a copiilor lor, au dat viață Sălii Sporturilor din oraș.

O oră de spectacol în care fiecare participant a fost plimbat în cel mai frumos carusel emoțional. Părinți, bunici, verișori, copii de toate vârstele au venit pregătiți de distracție, gata să-l cunoască în carne și oase pe Super Eroul Zurli – Mulțumesc. Aseară, în Sala Transilvania, s-au legat cele mai sincere prietenii.

Lumea lui Mulțumesc este spectacolul cu care Gașca Zurli face turul României primăvara aceasta, un spectacol care aduce în prim plam valorile prieteniei și îi învață pe cei mici să fie generoși, să spună cuvântul magic #mulțumesc, cum să lege prietenii care durează o viață întreagă.

Mulțumesc, personajul central al poveștii, le-a predat această lecție tuturor. De la cel mai mic, la cel mai mare, toată lumea a spus aseară, împreună cu Gașca Zurli #Mulțumesc. 12 orașe sunt pe Harta Zurli a turneului. Lumea lui Mulțumesc pornește spre Brașov. Pe 25 martie vine rândul brașovenilor să facă cunoștință cu Super Eroul Mulțumesc. Apoi, pe 26 ajunge la Buzău, pe 27 la Bacău, iar pe 28 la Piatra Neamț.

Mulțumim prietenilor și partenerilor noștri de la Caroli, Carrefour Romania, AQUA Carpatica, BCR, Radio Europa FM pentru încă o seară magică în care am construit amintiri de neuitat.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE