Noutăți

Gașca Zurli se pregătește să plece în jurul lumii

Ieri am avut parte de o zi cu totul specială. Partenerii, prietenii și Ambasadorii Zurli au venit să ne ureze drum bun în lunga călătorie pe care o începem mâine. Ne-am întâlnit la Hotel Caro, iar de acolo am urcat, rând pe rând, în autobuzele turistice ale capitalei, Hop On - Hop Off.

Echipați corespunzător, cu rucsacul Zurli în spate, cu sandvișul de la Caroli, sticluța de apă Aqua Kids, umbrele, pelerine și entuziasmul la noi, am plecat înspre hangarul Romaero, acolo unde ne-a așteptat o aeronavă Blue Air. Am coborât din autobuze, iar prima reacție a tuturor a fost „woooooow, ce mare e!”. Am urcat în avion, iar fiecare “pasager” și-a ocupat locul. Am închis ochii și ne-am imaginat că facem ocolul pământului la bordul avionului Blue Air.

Fetița Zurli s-a transformat numaidecât în ajutorul însoțitoarei de bord și s-a ocupat să ne traducă instrucțiunile. Am coborât din avion și am descoperit fiecare colțișor al hangarului - o adevărată parcare de avioane, am trecut pe sub giganții care ne duc în zbor, peste mări și țări, am atins avioanele, am făcut poze, am râs și ne-am bucurat împreună de o călătorie spre centrul imaginației noastre. Pe Șervețel și pe Economida i-am învățat dansul pinguinului. Preț de o oră am putut vizita, în minte, Turcia, Thailanda, China, Statele Unite ale Americii, România, câte și mai câte alte țări.

La plecare, Magelan ne-a așteptat pe fiecare cu daruri. Prietenii de la BCR ne-au făcut cadou câte o pușculiță în care să ne punem economiile pentru călătorit.

Ne-au fost alături în această experiență fantastică prietenii de la Caroli, BCR, AQUA CARPATICA, Radio EUROPA FM. Nu ar fi fost posibilă această călătorie fără suportul BLUE AIR și al Societății de Transport București, cărora le mulțumim pentru implicare și suportul logistic.

Le mulțumim ambasadorilor Zurli și prietenilor care „fie ploaie, fie vânt” - vorba Fetiței Zurli, au plecat cu noi la drum. Mulțumim, Emma Zeicescu, Cornel Ilie, Bogdan Ciudoiu, Ileana Olteanu, Simona Gherghe, Anca Bartoș, Ana Maria Gheorghe, Alina Sorescu, Florin Dumitrescu, Daniela Popa, Mirabela Stoica - Smart &Happy Child, Alexa Stănecu - Alexisme.ro, Iuliana Roca, Ada Chindea - Ceai cu mămici, Dina Bento - Mami pe tocuri, Cătălina Matei - Kid Magia & 2mimoze.ro, Corina Poptean, Mara Coman, Magda Popescu - Bebe H, Greta Dan, Simona Dragomir, Simona Gherghe, Andreea Pârvu, Bianca Moruș, Adele Chirică, Cătălina Oprea, Alexandra Dinu, prietenilor de la Adevarul, Europa FM. Mulțumirile noastre merg și către prietenii Zurli care au fost alături de noi cu gândul și sufletul.

De mâine, 06 octombrie, pornim în turneu. Prima oprire o facem la Galați, la Sala Sporturilor. Urmează Cluj Napoca, pe 13 octombrie, și Brașov pe 15. Toate detaliile pe www.zurli.ro.

Photo credit - Ovidiu Craiciu

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE