Noutăți

Gașca Zurli se "mută" la Neatza cu Răzvan și Dani și în online

Gașca Zurli se "mută" la TV și în online.

În perioada următoare, Gașca Zurli va avea două intervenții live pe zi. Prima va fi dimineața, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, iar cea de-a doua intervenție va fi seara, de la 17.30, live pe pagina de Facebook Gașca Zurli, dar și pe canalul de YouTube Zurli.

Mirela Retegan, Fetița Zurli și celelalte personaje au pregătit o mulțime de materiale educative prin care îi vor învăța pe cei mici despre importanța igienei, despre spălatul pe mâini, despre cum avem grijă de noi mai ales în perioada aceasta. Învățăm prin joacă despre noțiunile de igienă și prevenție.

Copiii se vor bucura de câte două jocuri noi pe zi, unul la Neatza și unul în live-urile de pe contul de facebook Gașca Zurli și Youtube, de cântece noi, vor primi provocări de la personaje și vor putea participa la concursuri cu premii.

Gașca Zurli se "mută" în online pentru perioada de vacanță a copiilor și vine în sprijinul părinților cu jocuri educative pe care aceștia le pot pune în practică acasă. Este cel mai potrivit mod în care cei mici învață reguli despre igienă, protecție și responsabilitate.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE