Noutăți

Gașca Zurli sărbătorește Ziua Națională a României pe O2 Arena din Londra!

Gașca Zurli vine pe 1 Decembrie pe O2 Arena din Londra


Gașca Zurli sărbătorește, pentru prima oară, Ziua Națională alături de românii din diaspora. Pe 1 Decembrie, cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România, vine cu un super show dedicat copiilor și familiilor pe O2 Arena, din Londra.

1 Decembrie este o zi specială pentru orice român, în orice colț al globului s-ar afla, iar românii din diaspora sunt atât de frumoși. Este prima oară când Gașca Zurli cântă pe 1 Decembrie pe o scenă din afara României, spre bucuria comunității de români din Londra și împrejurimi.

Cele mai iubite cântece românești pentru copii vor fi interpretate de personajele din Gașca Zurli și vor răsuna pe indigo at The O2, într-un concert de poveste.

Spectacolul va avea loc în sala indigo at The O2, locație unde au concertat artiști de renume de pe tot mapamondul.

Gașca Zurli sărbătorește Ziua Națională a României pe O2 Arena din Londra!

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul roukmedia.com, dar și de pe site-ul sălii indigo at O2.

NOTĂ

Organizatorul, Ro Uk Media, recomandă ca biletele să fie achiziționate de pe calculator sau laptop. Varianta mobilă nu vă oferă posibilitatea de a alege locurile și veți primi locuri aleatorii care s-ar putea să nu fie unul lângă celălalt.

BILETE MEET AND GREET vă oferă posibilitatea de a vă întâlni cu personajele preferate, după terminarea spectacolului și se pot cumpăra doar de pe site-ul roukmedia.com. Accesul la sesiunea Meet&Greet are un cost separat față de prețul biletului pentru participarea la spectacol - acesta având caracter obligatoriu pentru a avea acces în sală.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE