Noutăți

Gașca Zurli prezintă super show-ul de Crăciun - „Zâmbetul din cutie”!

Gașca Zurli prezintă super show-ul de Crăciun - „Zâmbetul din cutie”!

Gașca Zurli dăruiește Zâmbete de Crăciun! Pe 04 decembrie 2018, de la ora 18.00, la SALA PALATULUI din București. Am luat emoția de a oferi bucurie celor din jur și am așezat-o, frumos, într-un show de iarnă marca Zurli. „Zâmbetul din cutie” este numele spectacolului pus în scenă de Gașca Zurli.

Pe 4 decembrie mergem la Sala Palatului, să redesenăm mii de zâmbete pe fețele copiilor din România. Am avut un an extraordinar, cu două turnee naționale, Zurlandia și acum suntem în plin turneu internațional. Dar nu puteam încheia anul fără un mare spectacol Gașca Zurli, în București. Sunt foarte fericită că oameni de toate vârstele au spiritul Zurli în ei, sunt oameni pe care îi iubim și ne iubesc, sunt oamenii care au crezut în visul meu și care fac povestea Zurli să meargă mai departe. Lor le promit cel mai frumos spectacol de Crăciun!, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

04 decembrie, ora 18.00, SALA PALATULUI, București – Gașca Zurli prezintă „Zâmbetul din cutie”

Știți câte zâmbete încap într-o cutie? Toate!

În spectacolul „Zâmbetul din cutie”, emoțiile capătă un alt sens, plutesc în aer, ca fulgii de nea, și se așează grațios în sufletele oamenilor. Generozitatea ne învăluie și ne ține de cald în zilele geroase, iar cei mici zburdă de fericire sperând la întâlnirea cu Moș Crăciun.

Fetița Zurli este nerăbdătoare să vadă ce cadouri îi așează Moșul sub brad anul acesta, Vrăjimăturica este în formă de zile mari și face curățenie în toată casa, iar Bucătărașul Zurli și Lulu îi pregătesc Moșului o gustare, ca el să prindă puteri și să poată ajunge la toți copiii din lume. Zdrăngănel cântă colinde la chitară, Truli și Clopoțel îl așteaptă pe Mulțumesc, să împodobească bradul de Crăciun.

Grijile dispar în atmosfera magică a Crăciunului, oamenii mari se transformă în niște copii care îl așteaptă, în secret, pe Moș Crăciun... să le dăruiască speranță, zâmbete și iubire.

„Zâmbetul din cutie” este un spectacol care îi învață pe cei mici lecția generozității, iar oamenilor mari le reamintește că să fii bun este o alegere, că atunci când dăruiești o faci cu tot sufletul, iar astfel, o bucățică din sufletul tău merge la cei din jur.

Pe 04 decembrie, la ora 18.00, Gașca Zurli vă așteaptă la Sala Palatului din București, la cel mai frumos show de Crăciun!

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

BILETE AICI

PREȚ BILETE

  • Categoria 4 - 45 lei
  • Categoria 3- 60 lei
  • Categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

După începererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului - Sala Palatului!

Atenție, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.

NOTĂ! Dragi prieteni, spectacolul din 09 decembrie de la Soiree Exclusive Venue se mută în data de 04 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 18.00. Cei care ați achitat deja biletele comandate pe site-ul www.bilete.ro pentru spectacolul din 09 decembrie, veți putea opta fie pentru returnarea contravalorii acestora, conform politicilor de returnare Bilete.ro, fie ca acestea să fie preschimbate în alte bilete pentru pentru spectacolul din 04 decembrie 2018, de la Sala Palatului. În cazul în care doriți preschimbarea acestora, am pregătit pentru voi cele mai bune locuri. Partenerii noștri de la Bilete.ro vă vor contacta pe fiecare în parte pentru acest lucru. Ei vă stau la dispoziție pentru detalii și suport pe e-mail la office@bilete.ro.

Prietenii Zurli care doar au rezervat locuri pe site-ul Bilete.ro pentru evenimentul din 09 decembrie, dar nu le-au achitat, trebuie să știe că vechile locuri sunt considerate anulate și sunt rugati sa consulte harta noii locații – SALA PALATLUI, disponibilă pe www.bilete.ro. Biletele pentru spectacolul din 04 decembrie s-au pus în vânzare pe site-ul www.bilete.ro. Toate detaliile sunt disponbile pe www.zurli.ro și pe pagina de Facebook Gașca Zurli.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că tot ceea ce ne dorim este ca fiecare copil și om mare să se bucure de magia din lumea Zurli. Vă așteptăm cu drag și bucurie la SALA PALATULUI, pe 04 decembrie, la cel mai frumos spectacol de Crăciun – Zâmbetul din cutie!

Galerie foto/video

calendar

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

BOTOȘANI, 19.10.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

BACĂU, 20.10.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

BUZĂU, 21.10.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

CRAIOVA, 25.10.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Gașca Zurli în jurul lumii

Tg.Jiu, 27.10.2019, ora 13:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

TÂRGU JIU, 27.10.2019, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE