Noutăți

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Te rog, Moș Crăciun!" ( SOLD OUT )

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Te rog, Moș Crăciun!", o producție unică prin care copiii învață să-și formuleze dorințe, pentru ei și pentru cei din jurul lor.

Pe 04 decembrie, la ora 19.00, copii și părinți deopotrivă sunt invitați să pășească în lumea magică creată de Mirela Retegan și pusă în scenă de cele mai iubite personaje din România.

Aflăm împreună cum ne punem dorințele, cum să fim atenți la cei din jurul nostru, cum îi putem ajuta punându-ne dorința potrivită. Lecția generozității este declarată deschisă și oricine poate participa.

Moș Crăciun devine cel mai cald și bun profesor. Răbdător și înțelept, acesta îi învață pe prietenii din Gașca Zurli că a dărui e cel mai frumos cadou pe care cineva îl poate face și le reamintește tuturor că formulele magice " te rog frumos", " mulțumesc", "iartă-ma" și " te iubesc" ne pot schimba viața uneori.

"Te rog, Moș Crăciun!" este o producție marca Zurli, scrisă de Mirela Retegan, prin care Gașca Zurli încheie un an spectaculos.

PARTENERI

  • Caroli
  • BCR
  • Aqua Carpatica
  • Eti România
  • Dobrogea

Spectacolul se joacă pe 04 decembrie, la ora 19.00, la Sala Palatului din București. Pentru mai multe detalii vizitați www.zurli.ro.

BILETELE s-au pus în vânzare pe www.zurli.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro și pe www.entertix.ro. Regulamentul de acces este disponibil aici.

INFO BILETE

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata evenimentului.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

  • Categoria 4 - 45 lei / persoana
  • Categoria 3- 60 lei/ persoana
  • Categoria 2- 90 lei/ persoana
  • Categoria 1- 200 lei/ persoana ( Acest bilet permite accesul la intalnirea speciala cu Gașca Zurli)

Biletele pot fi cumparate online ( zurli.ro, bilete.ro, eventim.ro, entertix.ro) sau din reteaua de magazine partenere semnalizate Bilete.Ro ( Germanos si Inmedio), Eventim.Ro ( Germanos,OMV, Carturesti, Vodafone, Carrefour, librariile Humanitas), Entertix.ro (Carturesti si Carrefour).

Bilete.ro

Call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro..Magazine partenere semnalizate Bilete.ro: oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom, Germanos, Vodafone, Promenada Mall Bucuresti

Eventim.ro

E-mail: contact@eventim.ro sau marketing@eventim.ro.

Callcenter 1951 asistenta si rezervare bilete (Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus) Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

Magazine partenere semnalizate Eventim.ro: Vodafone, Telekom, Carturesti, Humanitas, Diverta, OMV si Carrefour

Casa de bilete Eventim din cadrul Cinema Pro. Program de lucru: luni-vineri 12:00-20:00, sambata inchis, duminica inchis.

Centrul de relatii cu clientii Eventim.ro pentru Bucuresti Bulevardul Bratianu, numarul 6, program Luni-Vineri: 12:00 - 20:00/Sambata: INCHIS/Duminica: INCHIS

Entertix.ro

Callcenter 0748 110 111, de Luni pana Vineri, intre orele 11.00-17.00 sau contact@entertix.ro

Magazine partenere Entertix.ro: Carturesti si Carrefour

Punct vanzare Entertix - Mega Mall Bucuresti - Info Point, program Luni - Duminica, 10:00 – 22:00

Reguli de participare și access GAȘCA ZURLI - "TE ROG, MOȘ CRĂCIUN!"

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE