Noutăți

Gașca Zurli prezintă spectacolul Iuti - Prietenul la nevoie se cunoaște

Gașca Zurli îl prezintă, în premieră, pe Iuti, cel mai nou personaj din lumea Zurli. Pe 25 aprilie, Iuti și Gașca Zurli îi învață pe copii și părinți lecția iertării și a prieteniei, într-un spectacol unic, jucat în ziua de Florii.

BILETE AICI

Emoția și veselia vor face echipă și vor pleca din mijlocul Bucureștiului și vor ajunge în casele românilor din toată lumea. În acest spectacol copiii fac cunoștință cu cel mai nou personaj din Gașca Zurli, Iepurașul Iuti.

Iuti, campionul tuturor lucrurilor făcute repede și bine.

El este campionul tuturor lucrurilor făcute repede și bine. Chiar în timp ce pregătea cadourile și surprizele de Paște, Iuti a fost răpit de vrăjitoarea Tura Vura. Ce vor face prietenii lui din Gașcă și cum vor reuși să-l salveze, descoperim cu toții într-un spectacol interactiv și educativ marca Zurli.

Acum spectacolele Zurli îți aduc idei prin care poți să creezi momente speciale la tine acasă. Cu fiecare spectacol Gașca Zurli aduce în sufrageria spectatorilor veselia și bucuria, împreună cu o temă care ajută părinții și copiii să se exprime mai bine, să se cunoască și să se apropie mai mult. Spectatorii vor trăi emoții frumoase și își vor aminti că nimic nu e mai important decât iubirea celor care contează cu adevărat.

Gașca Zurli vă intră și de această dată în casă, prin momente speciale, integrate în show. Spectacolul se va transmite live, pe platforma de livestreaming www.streamerse.net, în ziua de 25 aprilie, de la ora 18.00. Până la data evenimentului, spectatorii vor primi de la Gașca Zurli toate detaliile despre cum show-ul de pe scenă ajunge direct în casă la ei.

BILETE AICI

Regulamentul de participare este disponibil aici - https://zurli.ro/reguli-de-participare-si-access-show-cu-transmisiune-live-online.html

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE