Noutăți

Gașca Zurli, pe drumul eșarfelor - Constanța, Craiova, Iași și Timișoara

Echipa Iubire e super harnică. Au dus pachete pentru copiii de la Constanța, iar acum tocmai ce au terminat la Iași. Au lăsat la spitalul clinic de pediatrie Sf Maria pachete pentru fiecare copil din secția de oncopediatrie. Ce misiune frumoasă!

Fix de Ziua Zurli mergem pe drumul eșarfelor. Dediăm ziua aceasta copiilor bolnavi de cancer și vă invităm să purtați o eșarfă colorată în semn de solidaritate cu ei.

Misiunea noastră ar fi fost muuult mai grea fătă ajutorul vostru și al partenerilor care ne-au susținut. Vrem să vă mulțumim și să le mulțumim pentru suport.

Fiecare pachet conține pijamale de la @sofiaman.homewear și @liloo.ro , papuci, șosete, batoane de cereale de la @sweeteria.com.ro, eșarfe colorate de la Mariposa Atelier și bandane de la Worwag Pharma, șervețele, pastă de dinți, periuțe, apă de gură și produse de igienă de la Zdrovit, apă pusă la dispoziție de @aquacarpatica.ro , cărți de povești și jucării de la @magazinulzurli . Mulțumiri CEC Bank și @droggerystore pentru susținere și suportul financiar.

Mulțumim tuturor celor care au intrat în campania noastră și ne-au susținut.

Ajutorul vostru e imens.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE