Noutăți

Record de apeluri telefonice și vizualizări, de 1 Iunie, cu Gașca Zurli

Record de apeluri telefonice și vizualizări, de 1 Iunie, cu Gașca Zurli. În 12 ore de live pe Facebook și canalul de YouTube, Gașca Zurli a înregistrat :

  • 1.200 de convorbiri telefonice cu copiii
  • 50.000 de apeluri
  • 150.000 de urmăritori la evenimentul primei jumătăți a anului 2020

De 1 iunie, Gașca Zurli a fost 12 ore live pe facebook și YouTube, într-o ediție maraton de Ziua Copilului. Personajele au vorbit pe rând la telefon cu 1.200 de copii, în cea mai tare experiență de 1 iunie. Iar peste 150.000 de oameni din toate colțurile lumii s-au uitat la transmisiunea maraton de pe canalul de facebook al celor mai colorate și îndrăgite personaje românești.

Pe parcursul zilei s-au alăturat maratonului și invitații Zurli: Teatrul de Păpuși BiBaBo, Teo Magic Show și Profesorii Trăsniți. Fiecare invitat a pregătit pentru micii prieteni din fața ecranelor suprize. Teatrul de Păpuși BiBaBo a pus în scenă piese precum Scufița Roșie, Capra cu Trei Iezi ori Cei trei purceluși. Teo Magic Show a adus, la propriu, magia în Casa Zurli, stârnind hohote de râs și reacții de uimire atât în rândul personajelor Zurli, cât și în rândul celor care au privit spectacolul de acasă. Experimente trăsnite și inedite au adus Profesorii Trăsniți de la Fun Science, iar atmosfera s-a transmis mai departe, în online.

De 3 luni suntem pe barricade, în linia întâi a bucuriei. Dacă ar fi să ne hrănim doar cu mesajele de mulțumire și recunoștință venite de la părinți, am avea hrană pentru 7 vieți. De 1 Iunie, aveam plătită chiria pentru 3 spectacole la Sala Palatului. Rezervată de anul trecut. Știam deja că vom face 2 spectacole pe bilete și unul pentru 5000 de copii și părinți speciali. Pandemia a schimbat regulile, fix în timpul jocului. Puteam să ne supăram și să spunem că nu e corect… Am ales să jucăm după regulile doamnei Coronavirus, dar în stilul nostru. Așa că, fără spectacole în săli, fără evenimente în aer liber, fără îmbrățișări și pupici cu sclipici, fără aplauze și autografe. Dar cu cel mai tare maraton la telefon. Eu am deschis maratonul la 8 dimineata cu Lulu și apoi mi s-au alăturat, rând pe rând, restul colegilor., a declarat Mirela Retegan, mama Zurli.

Finalul zilei i-a găsit pe membrii Găștii înălțând baloane cu heliu spre cer, în plină stradă, în fața sediului Zurli. Fiecare balon colorat care a zburat spre cer, a dus cu el, simbolic, dorințele copiilor care s-au uitat la transmisiunea live.

Zeci de mii de comentarii și gânduri s-au scris ieri pe facebook-ul Găștii Zurli. 1 Zurli E! a fost un maraton al bucurie.

Gașca Zurli s-a adaptat situației și a sărbătorit Ziua Copilului, online, astfel încât toți copiii s-au putut bucura gratuit de lumea Zurli, de suprizele pregătite de pateneri și de momentele artiștilor invitați. Cei de acasă s-au bucurat de zeci de peremii oferite de partenerii evenimentului – Aqua Carpatica Kids, La Roche Posay, Bonduelle, Fulga și Nesquik.

Am încheiat maratonul împreună. TOȚI. Fericiti! Cu lacrimi în ochi și gâtuiți de emoție. Copiii știu să spună vorbe care ating inimi. Copiii știu să facă declarații care fac sufletele să fâlfâie din aripi. Iar părinții știu să scrie niște mesaje atât de emoționante, încât ai senzația că ești în caruselul tuturor sentimentelor. Suntem fericiți și recunoscători. Mulțumim!, a încheiat Tanti Prezentatorea din Gașca Zurli

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE