Noutăți

Gașca Zurli lansează cântecul ,,Șeful Casei” împreună cu videoclipul acestuia

Gașca Zurli lansează cântecul și videoclipul ,,Șeful Casei”, o piesă destinată turneului cu același nume. Mirela Retegan și Gașca Zurli vă invită să intrați în povestea celui mai nou cântec marca Zurli. Șeful Casei este de fapt un joc care deschide noi orizonturi.

,,Da,da,da să ne jucăm, da,da,da să ne bucurăm- acesta este refrenul cântecului Șeful Casei. Șeful Casei este un pretext pentru că, din când în când, rolurile se inversează. Cei mici adoră să dea ordine celor mari și dacă tot e să o facem, să se întâmple într-un context în care lucrurile scapă de sub control. Am scris versurile acesta sperând că vor învăța cei mici cântecelul și vor știi să spună cât mai des ,,da, da, da să ne jucăm, da, da, da să ne bucurăm joacă ne ajută să-nvațăm orice… și așa mai departe”, declară Mirela Retegan

Astfel că, propunem părinților și copiilor un joc prin care să experimenteze schimbul de roluri. Poate să fie oricine, important este să vă simțiți bine și să vă distrați. Un cântec care te îndeamnă la joacă și buna dispoziție.

,,Linia melodică simplă și foarte jucăușă creată de Mihai Alexandru, vocile plină de veselie ale colegilor mei din Gașca Zurli și ochiul prietenos al directorului de imagine Diana Iacomir face din clipul Șeful Casei o bucurie care poate fi auzită, dar și văzută în toate casele românilor și poate să susțină foarte ușoare ideea de joacă. Am creat o coregrafie ușoară, accesibilă, abordabilă și vă invităm să învățați cântecelul și să vă bucurați de el de fiecare dată când aveți chef să vă jucați Șeful Casei!”, mai adaugă fondatoarea Găștii Zurli.

Piesa Șeful Casei se poate asculta gratuit pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde cei mici pot să vadă și videoclipul cântecului. Videoul Șeful Casei este disponibil și în Aplicația Zurli, iar cântecul poate fi ascultat și în aplicația Spotify.

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE