Noutăți

Gașca Zurli lansează cel mai nou cântec de Crăciun - ,,Colindăm"

Sărbătorile de iarnă sunt mai aproape pe zi ce trece de noi. Iar astăzi, în ajun de Moș Nicolae surpriza noastră pentru voi este aici. Se numește ,,Colindăm" și este unul dintre cele mai frumoase cântece de Crăciun lansate de Gașca Zurli. Este filmat de 1 Decembrie, la una dintre căsuțele tradiționale din Complexul Muzeal Bistrița.

,,Am pregătit câteva cântece noi în această iarnă și suntem fericiți că de Moș Nicolae să vi-l facem cadou pe primul . ,,Colindăm” se vrea o bucurie de cântec pe care să-l învețe ușor și copiii și oamenii mari și să aducă un spirit vesel în casele românilor“, declară Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

,,Colindăm" e colindul bucurie! Transmite muuultă culoare și veselie. Fetița Zurli a purtat costumul popular pe care Tanti Prezentatoarea îl purtam în urma cu 40 de ani, iar asta îl face mai special.

,,În copilăria mea comparam mereu filmările cu copiii italieni foarte energici și copiii români așezați în poziție de ,,drepți “ interpretând cântece triste. Astăzi între copiii românilor și copiii italieni nu mai e nicio diferență. Copilărie = bucurie pentru toată lumea. Iar ,,colindăm” e perfect să exersăm bucuria toată luna Decembrie!”, a mai adăugat Mirela Retegan, mămica Găștii Zurli.

E plin de culoare, iar versurile lui ne apropie mai mult de magia sărbătorilor de iarnă! Versurile ne îndeamnă să fim mai buni, generoși și veseli. Oricând, nu doar de sărbători!

Odată cu lansarea cântecului, Gașca Zurli prezintă și videoclipul acestuia filmat de Marius Aștilean, pe versurile ce poartă semnătura Mirelei Retegan și pe muzica lui Mihai Alexandru.

Puteți asculta cântecul gratuit, pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde cei mici pot să vadă și videoclipul plin de viață și veselie.

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE