Noutăți

Gașca Zurli lansează cântecul ,,Tura Vura lasă-ne” împreună cu videoclipul acestuia

Este cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume. Se hrăneşte cu ciocolată şi cartofi prăjiţi, nu-i place să se spele şi nu s-a mai pieptănat de … nici nu știm când. Știți cine, nu? Tura Vura.

Iar acum, ce credeți? Mai nou, se crede și Șeful Casei. A lipiti pe toooată Roata Zurli poze cu ea, a învârtit-o și gataaa, s-a autointitulat Șeful Casei. Iar când Tura Vura este Șeful Casei… toooată casa se întoarce cu sus-ul în jos. Face dezordine cu bucurie și cântă cu mândrie noua piesa ,,Tura Vura lasă-ne”.

,,Recunoaștem în Tura Vura toate caracterele negative cu care se confruntă copiii, toate apucăturile nesănătoase pe care părinții încearcă să le corecteze în educația celor mici. Vă invit pe YouTube să vă bucurați de cea mai nouă producție Zurli!”, declara Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

Tura Vura e înnebunită după atenție, iubire și afecțiune ...dar nu ar recunoaște nicicum. Așa că, face gafă după gafă. Serios, dați play să vedeți!

Piesa Tura Vura lasă-ne se poate asculta gratuit pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde cei mici pot să vadă și videoclipul cântecului. Videoul Tura Vura lasă-ne este disponibil și în Aplicația Zurli, iar cântecul poate fi ascultat și în aplicația Spotify.

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE