Noutăți

Gaşca Zurli, întâlnire cu copiii dintr-o comună din Suceava

18 mai 2018, ziua în care Gaşca Zurli a ajuns în inima Bucovinei, într-o comună aflată la 60 de kilometri de Suceava.

Căminul Cultural din comuna Slatina a purtat straie de sărbătoare azi. Oameni mari şi copii de toate vârstele ne-au întâmpinat îmbrăcaţi în port popular, cu pâine şi sare, cu flori, baloane şi bucurie în suflete. Au trudit din greu să împodobească sala în care Gaşca Zurli le-a oferit cel mai frumos spectacol.

Mămici, bunici, tătici, copii, profesori şi educatori au acceptat provocarea Fetiţei Zurli de a dansa Antante. Şi au dansat timp de o oră pe cele mai cunoscute cântece ale Găştii.

Sala a devenit neîncăpătoare, iar pe feţele celor mici au apărut cele mai frumoase zâmbete rupte din soare. Am dat şi am primit la rândul nostru multă dragoste.

La final, ne-au umplut braţele de flori şi de daruri: dulceaţă făcută de mămicile şi bunicuţele din sat, poale în brâu şi prăjituri delicioase, aranjate cu grijă într-un coş de paie, acoperit de un ştergar şi iconiţe de la mănăstirile din zonă.

Bucuria tuturor copiilor când văd Gaşca Zurli e imensă. Bucuria copiilor de la țară, nu poate fi descrisă în cuvinte. Sunt recunoscătoare pentru ziua asta. Mă bucur să dau mai departe din toată bucuria care vine la mine., Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Întâlnirea cu copii din comuna Slatina a fost posibilă cu suportul Mariei Holtzhauser, cunoscută pentru implicarea pe care o are în societate, prin proiectele asociaţiei pe care o conduce şi căreia îi mulţumim pentru şansa de a cunoaşte aceste sute de suflete frumoase.

Urmăreşte Gaşca Zurli pe Facebook.

Urmăreşte Gaşca Zurli pe Instagram.

Urmăreşte Gaşca Zurli pe YouTube.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE