Noutăți

Gașca Zurli, final de turneu Puterea Cornetelor!

Gașca Zurli a încheiat aseară turneul Puterea Cornetelor, cu un super spectacol susținut în fața copiilor și părinților din Călărași. 11 orașe, 12 spectacole, peste 20.000 de oameni care au învățat că zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pe care îl pot purta zi de zi.

Din Banat până-n Moldova, din Oltenia-n Muntenia, Gașca Zurli a trasat cel mai frumos itinerariu al Zâmbetului Zurli. Pe Harta Zurli sunt așezate cu grijă zâmbete zeci de mii, emoții mii și mii, milioane de pupici, îmbrățișări și momente care pe cei mici i-au făcut să râdă în hohote, iar pe oamenii mari i-au făcut să redevină copii pentru cel puțin o oră.

Gașca Zurli și-a propus să facă România să zâmbească, iar timp de o lună asta a făcut. Oamenii mari au avut prilejul să învețe să se joace cu copiii lor, să învețe ei înșiși să zâmbească, iar mai apoi să îi facă și pe cei din jurul lor să râdă. Să desenezi un zâmbet pe fața copilului tău poate fi cel mai frumos și liniștitor lucru pe care îl faci într-o zi. Pentru că zâmbetul este aliatul nostru atunci când lucrurile nu merg întotdeauna ca pe roate, poate expresia speranței și a generozității, cel care ne face inima mai ușoară și care spune, de foarte multe ori, mulțumesc pentru noi.

Săli pline ochi de copii, părinți, bunici și unchi ori mătuși, au intrat în jocul Zurli. În fiecare oraș, oamenii au fost receptivi, jucăuși, gata să nu se mai ia atât de tare în serios în relația cu copiii lor, și să se joace, pur și simplu.

Gașca Zurli a reușit să-i învețe pe cei care au venit la spectacolele din turneu, că puterea zâmbetului este cea mai puternică armă împotriva tristeții și că zâmbind poți întoarce o situație neplăcută în favoarea ta. Un spectacol pentru toată lumea, indiferent de vârstă, care ne-a reamintit că viața e mai frumoasă și mai blandă atunci când o trăiești zâmbind.

Zâmbetul Zurli a ajuns în 11 orașe din România. Turneul Puterea Cornetelor s-a încheiat, însă călătoria Zâmbetului și a Găștii Zurli continuă până atunci când toată țara va zâmbi.

În aventură s-au alăturat și au fost un susținător important partenerii Zurli – Carrefour, BCR, Caroli, Aqua Carpatica și Radio Europa FM. Călătoria Zîmbetului a fost mai frumoasă alături de prietenii Șervețel, Economida și mini droizii Europa FM.

Galerie foto/video

calendar

Intrarea liberă Gașca Zurli Show

BACĂU, 21.09.2019, ora 17:00

Gașca Zurli Show

VIENA, 28.09.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

STUTTGART, GERMANIA, 29.09.2019, ora 12:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

GALAȚI, 06.10.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

CLUJ-NAPOCA, 13.10.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Este necesar bilet pentru fiecare persoană, indiferent de vârstă Gașca Zurli în jurul lumii

BRAȘOV, 15.10.2019, ora 19:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE