Noutăți

Gașca Zurli pregătește o săptămână de întâlniri speciale, live, pe Facebook

Educație prin distracție este ceea ce Gașca Zurli continuă să facă și în afara sălilor de spectacol, prin emisiunea online Acasă cu Zurli, iar săptămâna aceasta copiii și părinții vor avea parte de întâlniri speciale, live, pe contul de facebook al trupei.

Personajele din Gașca Zurli le-au pregătit celor mici o serie de întâlniri tematice.

Începe de luni cu Întâlnirea Fetițelor Zurli, la 17.30. Dress code-ul zilei este, bineînțeles, ținuta de Fetița Zurli. Rochița la purtător, cornetele pe cap, Păpușa Zurli la susținere și distracția poate să înceapă. Cântece, jocuri, ghicitori, mimă și fel de fel de provocări vă așteaptă, live.

Marți, este Ziua Super Eroilor. La aceeași oră, 17.30, în același loc – pagina de facebook Gașca Zurli. Sunt celebrați toți super eroii din lume. Copiii sunt invitați alături de Mulțumesc să-și îmbrace costumele pe care le au acasă sau chiar să își inventeze un costum din ce au prin șifoniere. Îmbrăcați în Spiderman, Batman ori Captain America, atât cei mici cât și părinții lor se pot costuma.

Miercuri are loc Carnavalul Animăluțelor, joi Întâlnirea Bucătărașilor, iar săptămâna se încheie cu Întâlnirea Cavalerilor Curățeniei.

Evenimentele fac parte din emisiunea online Acasă cu Zurli, pe care Gașca Zurli o transmite live, de luni până vineri, de la 17.30, pe contul lor de facebook, în mod gratuit.

Online-ul s-a transformat rapid în sală se spectacol, locul unde Gașca Zurli interacționează direct cu copiii și părinții prin intermediul emisiunii. Zi de zi, Mirela Retegan – fondatorul Zurli și personajele atât de iubite de copii, vin în sprijinul părinților cu jocuri educative pe care aceștia le pot pune în practică acasă.

Educația prin joacă și cântece este cel mai potrivit mod în care cei mici învață și rețin reguli despre igienă, protecție și responsabilitate.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE