Noutăți

Gașca Zurli continuă seria spectacolelor de la Costinești ( anulat )

Update! Anulare spectacole Costinești

Dragi prieteni Zurli,

Organizatorul celor 3 spectacole de la Teatrul de Vară Costinești din data de 07, 14 și 21 august 2018, SC D&L PRO BUSINESS SRL, deținătorul teatrului, decide anularea spectacolelor, din motive organizatorice.

Ne-am fi bucurat să vă revedem, să râdem și să cântăm împreună, însă, uneori, se întâmplă lucruri care ne împiedică să susține spectacolele.

Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul www.bilete.ro și doresc să recupereze contravaloarea biletelor achiziționate (fără taxele de curierat sau de transfer bancar - conform condițiilor de vânzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la caseria www.bilete.ro prezentând biletele achiziționate și codul comenzii de bilete, începând cu 07 august și până pe data de 21 august 2018!

Persoanele care sunt în imposibilitatea de a ajunge la caseria bilete.ro pot trimite biletele prin curier/poștă la sediul Bilete.ro (până în maximum data de 21 august 2018 - data la care biletele trebuie să ajungă în sediul bilete.ro), contravaloarea biletelor returnându-se în contul indicat de persoana care a achiziționat biletele. Mai multe detalii referitoare la modalitatea de returnare a contravalorii biletelor puteți primi pe e-mail laoffice@bilete.ro și la numărul de telefon 021-311.93.23.

Persoanele care au achiziționat bilete de la vânzătorii Teatrului de Vară din Costinești și de la vânzătorii ambulanți de pe plajă sunt rugați să se prezinte pentru detalii referitoare la returnarea contravalorii biletelor achiziționate la recepția Hotelului Forum din Costinești.

Vă așteptăm în continuare, în fiecare zi de luni, la Teatrul de Vară din Jupiter, cu aceeași bucurie! Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vara Zurli ține toată vara, iar Gașca Zurli continuă seria spectacolelor de la Costinești. Astfel, îndrăgitele personaje revin la Teatrul de Vară din Costinești, locație recent renovată, în fiecare zi de marți din luna august 2018.

Cântecele copilăriei, iubite de milioane de pitici se vor auzi timp la Costinești. Momentele haioase, coregrafiile ușor de realizat și jocurile antrenante se vor transforma în provocarea verii pentru cei prezenți la spectacole.

Accesul la spectacol se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 ron. Un bilet este valabil pentru o singură persoană (adult sau copil). Copiii sub 2 ani au acces gratuit. Acces general (biletele sunt fără loc).

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Acestea vor fi disponibile si la Casieria Teatrului de Vară din stațiunea Costinesti, doar în ziua spectacolului și în limita locurilor rămase libere, începând cu ora 16.00 și până la 19.00. Biletele sunt disponibile si la difuzorii de pe plajă.

7 AUGUST 2018 - TEATRUL DE VARĂ COSTINEȘTI

14 AUGUST 2018 - TEATRUL DE VARĂ COSTINEȘTI

21 AUGUST 2018 - TEATRUL DE VARĂ COSTINEȘTI

BILETE AICI

Spectacolele se desfășoară în Teatrul de Vară Costinesti, locație în aer liber. În cazul în care vremea nefavorabilă nu permite continuarea desfășurării spectacolelor, acestea se reprogramează a doua zi sau la o dată anunțată ulterior pe www.zurli.ro și pe pagina de Facebook Teatrul de Vara Costinesti si Gașca Zurli.

Accesul în Teatrul de Vară Costinești (locație în aer liber) se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului, începând cu ora 19.00.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro si facebook Teatrul de Vară Coștinești.

Regulamentul de participare și acces la spectacolele de la Teatrul de Vară Costinești poate fi consultat aici.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE