Noutăți

Gașca Zurli ajunge în septembrie la Viena și Stuttgart

Ne strigă Viena, ne strigă Stuttgart! Și dacă ne cheamă, noi mergem. Când? La finele lui Septembrie.

Pe 28 septembrie poposim la Viena, la Simm City, același loc unde am avut spectacol și data trecută și unde ne-am simțit minunat. Spectacolul începe la ora 15.00, iar biletele se găsesc aici.

Adresa din Viena -- Simmeringer Hauptstraße 96A, 1110 Wien, Austria.

Ziua următoare, ne luăm rămas bun de la prietenii vienezi, în pași de dans, și pornim spre Germania, pentru că pe 29 septembrie ne întâlnim la Stuttgart cu copiii românilor stabiliți acolo. Biletele s-au pus în vânzare și le găsiți aici.

Adresa din Stuttgart -- Gloria Stuttgart, Königstraße 20, 70173 Stuttgart, Germany.

În ultimul an, în fiecare lună avem spectacole în afara țării. Iar noi ne bucurăm nespus că avem șansa să ne întâlnim cu români plecați de atâta amar de vreme din țară, ne bucurăm când copiii lor învață limba română cu ajutorul cântecelor noastre, când vin la spectacole și ne întreabă "ce mai e pe acasă?" . Ei bine, de prezența noastră în fiecare oraș străin se ocupă prietenii de la RO UK Media și le mulțumim pentru toate lucrurile frumoase pe care le fac pentru românii de peste hotare.

Acum, avem timp o lună să ne gândim, împreunpă, ce punem în bagaje să le ducem prietenilor din diaspora. Punem dorul în valize, mângâierile, mirosul strugurilor scăldați de soarele, al gemului de prune. Ce să mai ducem cu noi? Gândiți-vă și voi.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE