Noutăți

Gașca Zurli aduce primăvara românilor din Europa

Gașca Zurli aduce primăvara românilor din Europa. Îndrăgitele personaje pentru copii aduc bucuria și culoarea românilor stabiliți peste granițe.

Gașca Zurli duce aerul de primăvară românesc, românilor din Europa. Cele
mai iubite cântece pentru copii, cele mai îndrăgite personaje, cel mai frumos mod de a spune împreună Vine, vine primăvara!. Pentru că în sufletele celor mici vremea e însorită, indiferent de cum sunt vremurile., declară Mirela Retegan, fondator Zurli.

Iată primele două orașe în care va ajunge Fetița Zurli, alături de prietenii ei din Gașcă:

  • 26 Martie – Amsterdam, Olanda, ora 11:00
  • 27 Martie – Barcelona, Spania, ora 12:00

Detalii și bilete se regăsesc pe site-ul organizatorului, Enjoy Events.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE