Noutăți

Gașca Zurli a strâns ghiozdane în campania "Trimite un copil la școală"

Gașca Zuri a strâns ghiozdane pentru campania “Trimite un copil la școală”. Mirela Retegan, fondatorul fenomenului Gașca Zurli, a venit în sprijinul Asociației "Edulier" și a reușit să mobilizeze părinți din toate colțurile țării pentru a dona un ghiozdan complet echipat, pentru copiii fără posibilități materiale. Asociația „Edulier” a identificat peste 1000 de copii, care au nevoie de ghiozdane și rechizite, pentru a putea merge la școală.

În numai câteva zile de campanie, la sediul Zurli au ajuns peste o sută de ghiozdane complet echipate, aduse personal de părinți. În frunte cu Fetița Zurli și Vrajimaturica, Truli, Zdrăngănel, Clopoțel și ajutați de Zâna Bună, au așezat cu grijă fiecare ghiozdan, iar acestea sunt deja în drum spre copii.

"Sunt foarte fericită că am reușit să dăm o mână de ajutor, le mulțumesc părinților care s au implicat", declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Gașca Zurli a avut grijă ca bucuria făcută de părinții care au donat rechizite să fie o bucurie și pentru copiii acestora. Astfel, cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România, va organiza, în București, în cursul săptămânii viitoare, o întâlnire specială cu copiii părinților care au trimis ghiozdane în cadrul campaniei.

Este pentru a două oară când Mirela Retegan și Gașca Zurli participă la Campania "Trimite un copil la școală", alături de Asociația "Edulier", în fiecare campanie reușind să mobilizeze sute de părinți, de pretutindeni.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE