Noutăți

Gașca Zurli a început turneul Puterea Cornetelor cu 2 super spectacole la Timișoara

Gașca Zurli a început turneul Puterea Cornetelor cu 2 super spectacole la Timișoara. Două zile magice în care personajele din Gașcă au adus Zâmbetul Zurli în vestul țării. Pe 4 și 5 octombrie timișorenii au zâmbit și au fost parte din povestea Zurli.

În sala de spectacol fericirea, muzica și dansul au curs prin venele tuturor, fie ei copii sau oameni mari. Cântece absolut noi, dansurile și un nou personaj au făcut ca cei prezenți să dea frâu liber bucuriei și să transforme Sala Olimpia într-un loc al copilăriei veșnice.

Gașca Zurli a adus Zâmbetul Zurli și în Piața Operei, iar trecătorii au putut face poze cu fiecare personaj. S-a lăsat cu poze multe, cu râsete și o horă a bucuriei.

Timișoara este orașul recordurilor pentru Gașca Zurli. Aici, de fiecare dată, trupa joacă cu casa închisă fiecare spectacol. Este, totodată, primul oraș care intră pe Harta Zâmbetelor Zurli. Urmează Cluj-Napoca pe 07 octombrie, Brașov pe 09 octombrie și capitala pe 11.

Puterea Cornetelor este cea mai nouă producție marca Zurli care dă și numele turneului din toamna lui 2018. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. Un spectacol cu o înaltă încărcătură emoțională, un joc al valorilor umane pe care Gașca îl duce în 11 orașe din România.

Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică. Iar oamenii, de cele mai multe ori, uită să zâmbească și să fie fericiți.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE