Noutăți

Gașca Zurli a făcut magie, din nou, la Sala Palatului

"Te rog, Moș Crăciun!", asta au spus cei aproape 5000 de copii și părinți prezenți la spectacolul de Crăciun pus în scenă de Gașca Zurli, la Sala Palatului.

Întâmpinați cu zâmbete și daruri de spiriduși veseli, cei mici s-au bucurat împreună cu părinții de activitățile pregătite de partenerii Zurli, înainte de spectacol. Odată început show-ul, întreaga asistență a intrat în poveste. Vrăjiți de muzică, lumini și decoruri, copii și părinți, cu toții au făcut pasul în lumea magică, atent creată de Gașca Zurli.

Moș Crăciun a rămas fără spiriduși, iar scrisorile trimise de copiii din toată lumea, de-a lungul anului, nu sunt aranjate. Nici cadourile copiilor nu sunt puse în sac! Și asta pentru că Tura Vura, caraghioasa vrăjitoare, le-a dat spiridușilor cu praf de adormit și nu se trezesc sub niciun chip. Necăjit, bătrânul Moș le-a povestit prietenilor din Gașcă pățania, iar aceștia au pus la cale, imediat, un plan de salvare. Fără jucării, Crăciunul ar fi fost pierdut. Datorită curajului, ingeniozității și ajutorului dat de copiii din sală, Gașca Zurli a salvat Crăciunul!

Producția i-a adus în prim plan pe cei șapte prieteni din Gașcă, iar în rolul Moșului l-am regăsit pe Marian Râlea, cel mai iubit magician din România. "Te rog, Moș Crăciun!" este spectacolul prin care Mirela Retegan și Gașca Zurli încheie un an absolut extraordinar, cu zeci de spectacole în țară și în Europa. Momentul care i-a făcut pe oamenii mari să lăcrimeze a fost cel în care pe ecranele amplasate lângă scenă au rulat, în premieră, filmul vizitelor făcute toamna aceasta de Gașca Zurli în Secțiile de Oncologie din țară și cel al campaniei "Încalță un copil, de toamnă!" Mulți dintre spectatori au recunoscut, în imagini, ghetuțele donate în Campanie.

2019 a fost un an în care campaniile inițiate de Mirela și Gașca Zurli au unit mii și mii de oameni, din toată România, și au bucurat încă pe atâția copii.

Spectacolul "Te rog, Moș Crăciun!" este o producție unică, scrisă de Mirela Retegan, care s-a jucat cu casa închisă. Biletele s-au epuizat în doar câteva zile de la punerea în vânzare. Partenerii evenimentului au fost Caroli, BCR, Aqua Carpatica, Eti România și Dobrogea.

Pentru 2020, Gașca Zurli le pregătește copiilor surprize așa cum doar în lumea Zurli există!

Photo credit - Dragoș Constantin

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE