Noutăți

Gașca Zurli a cucerit publicul craiovean

Gașca Zuli a cucerit Sala Polivalentă din Craiova. Peste 3.000 de craioveni au intrat în Lumea lui Mulțumesc, la penultimul spectacol din turneul național al trupei.

O seară magică, în care energia celor veniți la spectacol a făcut ca Sala Polivalentă să prindă culoare. O explozie de bucurie pe chipurile copiilor, al mămicilor și al tăticilor echipați corespunzător cu cornetele Zurli pe cap, care încă de la primele acorduri muzicale s-au ridicat de pe scaune să aplaude și să se joace cu copiii lor.

De la energicul joc Antante la care au fost provocați părinții din sală, trecând prin promisiunea făcută, cu degetul pe nas, de fiecare om mare cum că va fi soarele din spatele copilului său și până la momentul în care 3.000 de voci au cântat în același timp refrenul piesei Cântec pentru Maya, totul a fost la superlativ – un imens carusel emoțional.

S-au împărțit milioane de pupici și inimioare imaginare, s-a primit și s-a oferit dragoste, dar și o frumoasă lecție despre curaj, prietenie și generozitate. Trei dintre cele mai importante valori din viața omului. O lecție predată de Super Eroul Mulțumesc tuturor celor prezenți.

Copiii au aflat despre importanța prietenilor în viața noastră, despre curajul care stă ascuns în fiecare dintre noi, despre cum se construiește o relație de prietenie și cât de ușor se poate rupe aceasta. Aflată pe urmele Găștii și invidioasă pentru că ea este lipsită de prieteni, vrăjitoarea Tura Vura a pus la cale un plan pentru a-i dezbina. Însă încercarea ei a eșuat, pentru că Mulțumesc i-a dejucat planul, ajutat de copiii din sală și de Zâna Bună.

Lumea lui Mulțumesc este cea mai nouă producție marca Zurli, un spectacol care își propune să-i învețe pe cei mici și pe cei mari deopotrivă să spună mai des cuvintele magice #mulțumesc, #teiubesc, #iartama și #terogfrumos. Iar la Craiova, peste trei mii de oameni au primit cu sufletul deschis această lecție.

Lumea lui Mulțumesc a trecut primăvara aceasta prin 11 orașe, urmând ca pe 11 Aprilie să ajungă la București, la Sala Polivalentă, într-un spectacol ce va marca finalul turneului național cu același nume.

Mulțumim, Caroli, Carrefour România, AQUA Carpatica, BCR, Radio Europa FM, Ziarul Lupa, GTV Craiova, Jurnal De Craiova.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE