Noutăți

Gașca Zurli a atins mii de inimi cu un nou spectacol

Mii de spectatori au fost cu ochii pe primul spectacol hibrid din istoria trupei Zurli, în care interactivitatea a jucat un rol principal.

Cu peste 1500 de conectări pe platforma online, au răsunat din toate casele râsetele de copii, s-a cântat fără încetare, s-a dansat până la epuizare și s-au împrăștiat zeci de mii de pupici cu sclipici, de au ajuns până în cele mai îndepărtate locuri, către micii fani Zurli și părinții lor fericiți.

Înainte de începerea show-ului, spectatorii au putut să intre în backstage, să vadă cum se pregătesc să intre pe scenă cele mai îndrăgite personaje ale lor, din Gașca Zurli, într-un tur virtual al cărui ghid a fost Tanti Prezentatoarea.

Cel mai emoționant moment al spectacolului, pe scenă dar și în fiecare casă din România, a fost cel în care Tanti Prezentatoarea s-a așezat pe scaun, în mijlocul scenei, și a primit de la Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Truli, Supereroul Mulțumesc și Lulu diploma de SuperMAMI și o coroniță de regină făcută chiar de ei, dintr-un carton, special pentru acest moment. Acest lucru a fost redat de către fiecare copil, în fiecare casă, în semn de apreciere pentru mama lui. Emoțiile au continuat când Tanti Prezentatoarea a adresat tuturor o întrebare “de ce v-a fost cel mai dor in ultimul an?” și în timp ce răspundeau cei de pe scenă, curgeau și răspunsurile oamenilor de acasă, pe platforma de livestreaming. În acest fel toată lumea și-a dezvăluit o parte din suflet, ca la o întâlnire cu prieteni dragi, care și-au dus dorul.

Sute de poze și filmulete au fost postate live din casele tuturor celor care au urmărit spectacolul online, arătând în felul acesta că nimeni și nimic nu stă în calea fericirii și a conexiunii adevărate dintre artiști și publicul lor.

“Mă bucur din toată inima că am reușit să ducem evenimentul de pe scenă, în casele oamenilor. Am trecut într-o nouă etapă. Deja mă gândesc la noul spectacol. A fost ciudat la început să nu vedem pe nimeni în sală, să nu auzim reacții , aplauze... Apoi mesaje diferite (oameni care vedeau perfect, alții care se conectau greu, alții care nu reușeau). Dar am mers mai departe, asta e tot ce contează. Am mai făcut un pas înainte.

E o mare bucurie să știm că mii de suflete ne-am întâlnit in același punct, undeva în Univers. Am învățat multe din această experiență. Nu a fost ușoară, așa cum sunt toate începuturile. Tehnica e încă plină de surprize dar nici noi nu ne speriem așa ușor. La mulți ani, mămici din toată lumea. Nu uitați că pe planeta asta există cel puțin un suflețel care vă iubește cel mai mult pe lumea asta” a declarat Mirela Retegan, fondator Zurli.

Spectacolul “Cine este SuperMAMI” va rămâne activ pe pltaforma de livestreaming Streamerse.net încă o săptămână, putând fi astfel revăzut de către cei mici și de cei care nu au reușit să îl vadă duminică.

Partenerii evenimentului: Caroli, Aqua Carpatica Kids, Fulga, Lacalut, Sugus, Papi, Sun Wave Pharma, Eugenia Zurli, Taticool Shop, Click!

Un eveniment susținut de Radio Europa FM.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE