Noutăți

Gașca Zurli a adus Lumea lui Mulțumesc la Timișoara

Gașca Zurli a adus Lumea lui Mulțumesc, cel mai nou spectacol marca Zurli, la Timișoara. Un spectacol jucat cu casa închisă, pe scena Sălii Sporturilor.

Timișorenii au făcut cunoștință cu Super Eroul Mulțumesc, a cărui misiune este să îi învețe pe cei mici tainele prieteniei. O lecție importantă chiar și pentru oamenii mari, care învață că relațiile de prietenie se contruiesc cu multă grijă, implicare și iubire.

Odată început spectacolul, Sala Sporturilor s-a transformat într-o lume fermecată, în care prietenia a domnit. O scenă imensă și lumini care i-au purtat pe cei prezenți în sală în cea mai frumoasă aventură, cântece noi fredonate atât de prichindei, cât și de părinți, bunici, mătuși. O sală plină de oameni frumoși, de părinți luminoși care au ales să fie soarele din spatele copiilor lor. De la cel mai mic la cel mai mare, toată lumea a intrat în ritmul Zurli.

Lumea lui Mulțumesc este spectacolul cu care Gașca Zurli străbate țara primăvara aceasta. Povestea merge mai departe și pe 20 Martie, Super Eroul Mulțumesc ajunge la Arad. Urmează Sibiu, Brașov și Buzău. Harta Zurli numără în total 12 orașe din România.

Alături de Gașca Zurli și Mulțumesc, pe scenă a urcat Șervețel, simpaticul personaj al prietenilor de la Caroli. Aqua Carpatica s-a îngrijit ca fiecare copil și om mare să se hidrateze în timpul spectacolului. Au spus prezent și prietenii de la Carrefour România, BCR și Radio Europa FM. Sunt prietenii și partenerii Zurli, iar împreună cu ei construim cele mai frumoase amintiri pentru copiii și părinții din România.

Lumea lui Mulțumesc, o frumoasă lecție de viață, predată în stilul Zurli, de cele mai iubite personaje din țară.

Photo credit - Ovidiu Craiciu

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE