Noutăți

Gașca Zurli a adus Lumea lui Mulțumesc la Brașov

Gașca Zurli a adus Lumea lui Mulțumesc la Brașov. Aproape două mii de brașoveni au intrat aseară într-o lume nouă guvernată de valorile prieteniei. Copii, bunici, părinți au făcut cunoștință cu Mulțumesc, Super Eroul Zurli, cel care prin puterea sa leagă cele mai frumoase și trainice prietenii.

Lumea lui Mulțumesc este spectacolul cu care Gașca Zurli străbate țara în luna martie, în turneul de primăvară. O lecție despre generozitate, despre puterea cuvintelor magice care ne pot schimba viața, predată în stilul Zurli, prin cântece și joacă.

În hora bucuriei au intrat toți cei prezenți în Sala Dacia a Complexului Lux Divina. Pentru o oră, toată încăperea a prins viață. Râsete, chiote de bucurie la apariția pe scenă a personajelor preferate, aplauze și multe zâmbete și-au făcut loc în sală. Lumea lui Mulțumesc s-a auzit colorat. Si chiar dacă Tura Vura, caraghioasa vrăjitoare, a încercat să strice prietenia din Gașcă, Mulțumesc i-a dejucat numaidecât planurile. Ajutat de Zâna Bună și de prietenii Zurli din sală, a reușit să o facă pe vrăjitoare să plece din sală cu coada între picioare. Lecția despre curaj și generozitate a fost învățată nu doar de cei mici, ci și de oamenii mari care au făcut cea mai importantă promisiune din viața lor, aceea că le vor sufla în aripi copiilor toată viața.

"M-a impresionat mesajul unei mămici din Brașov: dacă noi, părinții, am reține 10% din mesajele spectacolului vostru, copiii noștri ar crește într-o lume de o mie de ori mai bună. Cred că despre asta e vorba. Despre acea magie care se creează în sală și toți, părinți și copiii sunt parte dintr-o poveste care schimbă definitiv relațiile dintre ei.", a declarat Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Lumini colorate, cântece noi, bucurie și o lume de basm, de asta au avut parte brașovenii veniți la spectacol. Lumea lui Mulțumesc merge mai departe, iar pe 26 martie ajunge la Buzău, urmând ca pe 27 să ajungă la Bacău, apoi la Piatra Neamț și Botoșani. În total, 12 orașe se află pe Harta Zurli.

Mulțumim prietenilor și partenerilor noștri de la Caroli, Carrefour Romania, AQUA Carpatica, BCR, Radio Europa FM pentru încă o seară magică în care am construit amintiri de neuitat.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE