Noutăți

Fii Ajutor Zurli în campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule

Pentru un copil diagnosticat cu cancer, copilăria înseamnă citostatice, radioterapii, tratamente lungi, costisitoare și chinuitoare, sute de ace și perfuzii care le străpung mânuțele, 4 pereți și un pat de spital. Pentru părinții lor înseamnă o viață pusă pe un hold continuu din care nu au certitudinea că ies cu bine. Pentru ei încercăm să facem tot ceea ce ține de noi ca să le colorăm măcar un pic zilele.

De 1 Iunie, ne-am propus să ajungem, din nou, în secțiile de oncopediatrie din țară. Vrem să mergem la acele etaje unde totul e gri, unde speranța de cele mai multe ori nu se mai vede. Încercăm să vindecăm răni care nu se văd, să le facem o bucurie Copiilor cu Branule.

Vrem să ducem 1.000 de cadouri copiilor internați la oncopediatrie din Craiova, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Tg Mureș, Brașov, Constanța și București ( Fundeni și Marie Curie ). Nu putem susține singuri toată campania, din cauza pandemiei, de aceea vă invităm să fiți Ajutor Zurli într-una din cele mai frumoase campanii - Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule.

DONEAZĂ AICI - https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=19551

Puteți dona orice sumă puteți voi, direct pe platforma Glantom. Iar dacă nu puteți dona, ajutați-ne să ducem mesajul mai departe, invitați-i pe prietenii voștri să se alăture. Orice bănuț este extrem de important, orice share ne ajută enorm. Fiți Ajutor Zurli, ajutați-ne să le facem o bucurie Copiilor cu Branule.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE