Noutăți

Fetița Zurli preia controlul în Casa Zurli

După multă vreme de sperat și de rugat la Tanti Prezentatoarea ca ea să pice Șeful Casei, iată că acum Fetiței Zurli chiar îi vine rândul.

Bucuroasă nevoie mare, primește pe mână șefia casei. Imediat ce face promisiunea că se va îngriji de toate treburile, Fetița Zurli se transformă într-un șef autoritar și dictează în stânga și-n dreapta ce să facă fiecare. Nu e deloc atentă la faptul că sunt prea multe lucruri de făcut, într-un timp scurt, iar prietenii ei din Gașcă nu dau randament. Cum ar putea da?

Cireașa de pe tort, vrăjitoarea Tura Vura care încearcă să-și bage coada în situație și să devină ea șef.

Duminca asta, copiii și părinții sunt invitați în fața micilor ecrane să se bucure de o nouă aventură Zurli, cu Fetița Zurli în rol principal.

Tot duminică, mergem cu Gașca Zurli în vizită la Palatul Mogoșoaia, o bijuterie arhitecturală, accesibilă publicului spre vizitare. Facem o incursiune în timp și aflăm povești despre palat, despre regii și reginele care au trecut pe acolo de-a lungul vremii.

Casa Zurli, o emisiune educativă pentru copiii și părinții din toată România. În fiecare duminică, de la 09.00, la Antena 1.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE