Noutăți

Duminică, 26 februarie, întâmpinăm împreună primăvara la Magazinul Zurli!

Vine, vine primăvara, iar noi vrem să o întâmpinăm împreună! Vă așteptăm cu mic, cu mare la Ziua Porților Deschise, să ne vizitați, să facem poze, să ne luăm în brațe și să facem schimb de pupici cu sclipici!

Când? Duminica, 26 februarie 2023

Unde? La Magazinul Zurli (Intrarea Tudor Ștefan, nr 57, București)

În ce interval orar? De dimineață de la ora 10.00 până seara la ora 18.00

Un membru din Gașca Zurli, e pe rând de serviciu, pe postul de “ajutor de vânzător”. Așadar, dacă sunteți din București sau vreți să faceți o excursie în București cu piticul/piticii, noi vă așteptăm la Magazinul Zurli!

Pentru noi, Magazinul Zurli este un loc magic, pe care vrem să-l împărțim cu toată lumea, iar întâlnirile pe care le organizăm periodic cu voi, ne bucură și mai mult! Așa ajungem să ne apropiem mai mult de voi, iar voi ajungeți să pătrundeți mai mult în Lumea Zurli.

Sunteți primiți cu brațele deschise și vă rugam să aduceți un mărțisor (poate chiar făcut de voi) pe care să-l punem împreună pe potcoava din fața casei!

Suntem bucuroși ca putem face asta chiar în ultima duminică din februarie. Lăsăm vremea rece în urmă și așteptam cu drag și dor primăvara. Toată natura renaște: copacii înfloresc, ziua se mărește, iar păsările cântă. O bucurie să cântăm împreună cu voi ,,Vine, vine primăvara", să cântăm și să ne distrăm!

Hai primăvară, hai!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE