Noutăți

Cum a fost o zi cu Gașca Zurli pentru Familia Nicolescu

Ziua pe care am petrecut-o cu familia Nicolescu a fost una demnă de pus într-o carte de povești. Le-am pregătit o zi plină, ei au știut doar în mare ce avea să se întâmple. Ne-am dorit tare mult ca ei să simtă emoția noastră, să îi surprindem și să le oferim o experiență în sine. Ne-am bucurat împreună cu ei de fiecare loc în care am mers , iar ei au trăit la maxim fiecare clipă alături de Gașca Zurli. Știm asta, pentru că le-am simțit vibrația.

N-o să uităm niciodată reacția lor atunci când au intrat în camera de hotel și au văzut covorul de baloane, cadourile așezate frumos pe pat pentru fiecare membru din familie, mesajul de bun venit de pe TV și scrisoarea de la Gașca Zurli.

Întâlnirea cu personajele din Gașca Zurli au făcut dintr-o zi banală de miercuri, o amintire pe viață, atât pentru noi, cât și pentru ei.

Am explorat Bucureștiul împreunăm, am vizitat Căsuța Zurli, am cântat și am dansat, am fost la cinema și ne-am distrat la locul de joacă, am fost la shopping. Ne-am bucurat alături de ei, pentru că nu le-a fost deloc greu să își arate emoțiile. La finalul unei zile de august pline, ne-am făcut niște prieteni pe viață. Știm sigur asta. Lăsăm aici rezumatul acestei zile.

Le mulțumim pentru că ne-au fost un super partener de distracție și le mulțumim și sponsorilor care ne-au ajutat să le facem atât de multe surprize.

Mulțumim, Sheraton pentru găzduire, Bioderma pentru că ai avut grijă de pielea tuturor, Playmobil pentru mulțimea de cadouri, Park Lake pentru voucherele generoase și Cinema City pentru o seară și o experință cu adevărat VIP, la film. Mulțumim, Dobrogea și Eugenia Zurli pentru gustările care ne-au dat energie și Aqua Carpatica pentru hidratare.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE