Noutăți

Cristina Ciobănașu își testează norocul în Casa Zurli

Cristina Ciobănașu este un nume foarte cunoscut în rândul tinerilor actori, cu prezențe în seriale de succes în rândul adolescenților și nu numai, “Pariu cu viața”, “Fructul Oprit”, “Sacrificiul” și serialul “Adela”, în care artista joacă în prezent.

Deși Cristina trece printr-o perioadă agitată, având foarte multe proiecte profesionale, dar și proaspăta ruptură a logodnei cu Vlad Gherman, fostul iubit și în continuare coleg de platou, artista a acceptat încantată întoarcerea în copilarie alături de Gașca Zurli, duminica aceasta, alături de “fratele ei” de platou, talentatul actor de doar 11 ani - Calin Popescu.

Actrița a intrat imediat în povestea Casei Zurli, a depănat amintiri, s-a bucurat așa cum o făcea atunci când era copil și a dat de Roata Zurli alături de Călin, încercându-și norocul.

Pentru că în Casa Zurli se rezolvă probleme cu care atât adulții cât și copiii se confruntă zilnic, Tanti Prezentatoarea învață să îi asculte pe copii, să îi lase să își spună punctul de vedere, fiind singurul mod în care aceștia vor învăța să își susțină părerile, să creadă în ei și să aibă argumente. Astfel, și problema Vrăjimaturicii, care este lipsită de încrederea în sine și nu știe cum să își impună punctul de vedere, va fi rezolvată între copii, cu suportul adulților.

Și pentru că ce fetiță nu visează să aibă multe haine și să construiască ținute, mai întai pentru păpuși, apoi pentru sine, meseria prezentată este cea de stilist, iar invitata ediției este Eniko Szanto, un stilist cu o cariera extrem de puternică în industria muzicală românească și actual în industria de televiziune, făcând styling pentru cele mai importante vedete și personalități din România.

Casa Zurli este un motiv de bucurie și de relaxare în fiecare weekend, o emisiune dedicată celor mici și celor mari, cu divertisment și lectii de viață împărtășite relaxat, pe canapeaua din sufragerie.

Photo credit - Paul Diaconu

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE