Noutăți

Colaborare surpriză în showbiz-ul românesc: Gașca Zurli lansează piesa Spune-mi, mami în colaborare cu Narcisa Suciu și Marius Moga

Gașca Zurli lansează piesa Spune-mi, mami!, în colaborare cu Narcisa Suciu și Marius Moga. Cântecul este o declarație emoționantă de dragoste pe care orice părințe și-ar dori s-o facă copilului său și pe care orice copil și-ar dori să o audă de la părinții lui.

Versurile cântecului, scrise de Mirela Retegan – fondatorul Zurli, sunt ca o furtună de emoții care pătrunde în suflet și scoate la lumină trăiri de care, uneori, părinții uită. Spune-mi, mami este cea mai pură și sinceră declarație de iubire dintre părinți și copii. Este o poveste scrisă în versuri și spusă pe muzică de două voci puternice și reprezentative – Fetița Zurli și Narcisa Suciu.

Colaborarea inedită dintre Gașca Zurli, Narcisa Suciu și Marius Moga aduce o vibrație nouă și extrem de emoționantă. Narcisa Suciu, îndrăgita artistă întoarsă recent din Finlanda și bună prietenă a Mirelei Retegan, mama la rândul ei, dă glas emoțiilor părinteșți, iar Fetița Zurli emoțiilor oricărui copil din lume. Muzica poartă semnătura lui Marius Moga, care, la rândul său, este tată. Artistul declară că a compus acest cântec pentru trupa preferată a fiicei sale, Maria.

Îmi doresc să devină mantra fiecărui părinte! Îmi doresc să fie spusă de fiecare mamă ca o rugăciune. Atât de des, încât să ajungă să creadă asta, cu toată ființa. Cu fiecare mamă care reușește să declanșeze în sufletul ei iubirea necondiționată, un copil e salvat de la condamnarea socială. Nimeni și nimic nu va mai putea să îi știrbească încrederea în el! Pentru că pe el îl iubște, așa cum e, cel mai înalt for uman, cea mai importantă instituție pământeană, MAMA! Deasupra ei mai este doar Dumnezeu!, declară Mirela Retegan.

Spune-mi, mami este cântecul care face să tresalte inima oricărui om, indiferent că este sau nu părințe ori un copil mai mare. O poveste muzicală incredibilă despre cum apar copiii în viețile părinților și despre cum fiecare copil își alege părinții de dinainte să se nască.

Cel mai important mesaj pe care un copil are nevoie să-l audă, de la părinții săi, e acela că este iubit și acceptat exact așa cum este (fără condiții). Atenția, afectivitatea și aprobarea sunt darurile cele mai de preț pentru a cultiva starea psihologică de bine și sănătatea emoțională a unui copil. Familia este singurul loc în care putem primi iubire necondiționată, dacă acolo nu trăim această stare... toată viața vom căra în suflet un mare gol. De aceea este important să-i asigurăm pe copiii din viața noastră că sunt minunați așa cum sunt!, completează Gaspar Gyorgy, psiholog clinician și un apropiat al Mirelei și al Găștii Zurli.

Piesa este lansată într-o zi absolut specială pentru Mirela Retegan, pe 24 mai, chiar în ziua în care Maya, fiica sa, împlinește 20 de ani. Spune-mi, mami este cadoul pe care fondatorul Zurli i-l face copilului ei. Este binecunoscut faptul că Maya a inspirat-o pe Mirela să creeze fenomenul Zurli. Și pentru Narcisa Suciu piesa este un cadou pe care artista i-l face fiicei sale, Daria.

Piesa Spune-mi, mami! se poate asculta gratuit pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde fanii pot să vadă și videoclipul filmat chiar în studio, la înregistrări. Videoclipul Spune-mi, mami este disponibil și în Aplicația Zurli, iar cântecul poate fi ascultat și în aplicația Spotify.

Gașca Zurli feat. Narcisa Suciu – Spune-mi, mami

Spune-mi, mami

Versuri: Mirela Retegan

Muzică: Marius Moga/ Marius Mirică

Voce: Narcisa Suciu / Vero Căliman

Videoclip semnat de Paul Diaconu.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE